Hvad er en eventualforpligtelse?

Eventualforpligtelser er eksempler på finansielle forpligtelser, at en virksomhed forventes at betale, selvom niveauet af sandsynlighed kan variere fra alt fra minimal til relativ sikkerhed for, at forpligtelsen vil blive opfyldt. Beregne den nøjagtige sats af sandsynlighed tilsluttes enhver given eventualforpligtelser vil tage hensyn til en række faktorer, herunder begivenheder, der forventes at finde sted i den nærmeste fremtid.

Det klassiske eksempel på en eventualforpligtelse er en fremragende retssag, der er blevet korrekt indgivet mod selskabet. Indtil retssagen er løst, er der ikke en solid figur af erstatningsansvar, der kan knyttes til handling. Det er dog muligt at projicere hvad udfaldet af retssagen vil være, og mængden af ​​pligten til selskabet i sidste ende vil blive pålagt at betale. Ud fra dette perspektiv, er det muligt at bestemme eventualforpligtelsen i værste fald, og derefter bruge dette tal til at vurdere virksomhedens evne til ære for gæld og disponere over det i tide.

Men formlen for beregning af eventualforpligtelse ikke nødvendigvis at være forbundet med at forudse afslutningen virkningerne af en retssag. Den samme fremgangsmåde kan anvendes til at iværksætte et nyt operativsystem afdeling af en virksomhed, eller endda et nyt produkt. I disse typer applikationer, ville selskabet vurdere de økonomiske forpligtelse, som ville finde sted i at producere og udstede nye produkt på forskellige satser for produktionen. Eventualforpligtelsen kan det skyldige beløb til leverandører for de råvarer, er nødvendig for at producere produktet i forhold til virksomhedens nuværende evne til at betale for disse supplerende råvarer.

Den vigtigste funktion at beregne en eventualforpligtelse er at nå frem til en realistisk forventning om foreningens evne til at indfri forpligtelsen fuldt ud. I situationer, hvor eventualforpligtelsen synes at være minimal, kan leverandørerne vælge at afvise ordrer for yderligere materiale, eller domstole kan påbyde, at aktiver i selskabet blive beslaglagt, og likvideret med henblik på at afgøre eventuelle tildelte beløb i en retssag.

Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvad er en Lockbox?
Hvad er overskydende interesse?
Hvad er donortræthed?
Hvad er et land kontrakt?
Hvad er de forskellige typer af Federal Grants?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting-software?
Hvad laver en Venture Capital Investment Bank Do?
Hvad er en Z-score?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er betydningen af ​​udbytte Record datoer?

Leave a Reply

trade online