Hvad er en fælles konto?

Når en bank åbner en ny opsparing eller checkkonto for en kunde, hans eller hendes navn er angivet som den eneste autoriserede bruger af denne konto. Hvis to eller flere personer ønsker at dele adgang til den samme konto, men de har brug for at åbne en fælles konto. Enhver af parterne opført som medejer af konto kan gøre indskud, skrive checks, eller hæve kontanter. I de fleste tilfælde, er en fælles konto åbnet af personer med et nært familiemedlem eller forretningsmæssig forbindelse, såsom forældre og børn, gifte eller ugifte par, eller business medejere. Nogle af deltagerne i en fælles konto, kan begrænse adgangen ved at kræve to underskrifter på checks eller tilbagetrækning glider.

En fælles konto anses for at være mere risikobetonede end to separate regnskaber, men mange mennesker synes, at samle deres indkomst til en fælles konto gør regningen betale lettere. Ægtepar med to indkomster kan åbne en fælles konto til rutinemæssig udgifter og individuelle regnskaber for andre forpligtelser. Ældre forældre kan overveje at åbne en konto hos deres voksne børn for at betale husstand regninger eller for at undgå skifteretten komplikationer efter døden.

Et aspekt af en fælles konto er retten til efterladte. Hvis to mennesker åbner en konto og man dør, er den anden part som regel ret til den resterende saldo på denne konto. Andre typer af individuelle konti kan være omfattet af skifteretten restriktioner, som kan holde meget nødvendige midler ud af hænderne af overlevende i måneder eller år.

De, der indgå i en fælles konto bør have forståelse for, at den anden partner altid vil have ret til at bruge alle pengene på denne konto. Dette er grunden til fælles konti, bør begrænses til folk, der har fuld tillid til hinanden. Begge kontohavere nødt til at holde styr på aktuelle saldi, indlån, og udgående udgifter. Alle parter kan drages til ansvar for overtræk og checks, medmindre den ene part er begrænset af de to-signatur krav.

Unge par overvejer ægteskab eller bor sammen nødt til at diskutere fordele og ulemper ved denne type bank, fordi en fælles konto medfører større risiko end individuelle konti. Hvis den ene part har betydelige lån forpligtelser eller automatisk fradrag, skal den anden part deler konto blive tryg ved situationen. Kreditorerne se en fælles konto, som de ville en individuel konto, således midler lovligt kan fradrages, selv om kun den ene part faktisk skylder gælden. En ældre kontohaver bør også være fortrolig med det faktum, at den anden part kan trække alle de midler, til enhver tid uden forudgående varsel. Fælles konti fungerer bedst, når begge parter har etableret et solidt niveau af tillid mellem dem.

Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er forskellen mellem et kredit historie og et Credit Score?
Hvad er de forskellige former for første gang hjemme køber programmer?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Som er bedre, en LLC eller S-Corp?
Hvordan jeg remortgage med dårlig kredit?
Hvad er et aktuelt kupon?
Hvad er en licens Bond?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?

Leave a Reply

trade online