Hvad er en Faldende Triangle?

En faldende trekant er en slags diagram mønster i bestande, der dannes, når den øverste linje er skråt nedad mod højre. Finans teknisk analyse fortolker denne formation som bearish, hvilket betyder, at markedet er faldende. Prisudviklingen i dette mønster stadig oplever en stigning og fald, men toppene er generelt i et vigende mønster.

Dette diagram mønster er også karakteriseret ved en lodret streg til venstre og en vandret linje nederst. Begge linier danner en ret vinkel, hvilket er grunden til højre vinkel trekant er en anden betegnelse for dette skema mønster. Basislinien er skabt ved reaktion nedture der ramte lignende varemærker, mens den skrå linie i toppen kan spores ved hjælp af reaktionen højder. Den faldende trekant er brugt til at analysere en tendens eller en fortsættelse af et mønster, så mindst to reaktion op-og nedture reaktionen skal være til stede for at tegne trekanten. Den bearish mønster kan spænde over for en periode på flere uger eller kan vare så længe som tre måneder.

Den faldende trekant betyder blot, at en markedsøkonomi eller et aktiv efterspørgslen er faldende, og kan fortsætte med at gøre i en periode. Priserne er også tvunget til at falde drastisk, tiltrække købere til at købe og investere i markedet, som vil til gengæld give overskud til de handlende. Stormløb af købere vil så bringe en øget efterspørgsel for markedet og vende markedet fra bearish til bullish. Dette eksempel er defineret som en breakout, hvilket betyder, at prisen har bevæget sig betydeligt op. Breakout kan normalt angives efter faldende og vandrette linjer i nedstigende trekant mødes og pludselig spike snart følger.

I teknisk analyse, er direkte modsætning af en faldende trekant opstigende trekanten, der illustrerer en bullish marked i stedet for et bearish en. I denne tilstand, er prisen og efterspørgslen for et marked højere, en opmuntring for handlende og sælgere til at sætte deres investeringer til salg. Købere vil dog blive afskrækket for at købe, hvis priserne er høje, hvilket ville resultere i en faldende efterspørgsel på markedet. Den aktiediagrammer meste udtryk for efterspørgslen cyklus i vekslende mønstre af faldende og stigende trekanter. Aktiemarkedet er jo ustabil, men kan stadig forudsiges, hvis aktiediagrammer der observeres jævnligt.

Hvad er det første-Time Homebuyer Credit?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting System?
Hvad er en Payment Bond?
Hvad er fordele og ulemper ved arkivering konkurs til Stop Afskærmning?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er de forskellige typer af Piggy Banks?
Hvad er Bail?
Hvad er en teknologi, ETF?
Hvordan kan jeg oprette en tarvelig Home?

Leave a Reply

trade online