Hvad er en fast takst Cash ISA-?

De fastforrentede kontante ISA er en særlig form af individuelle opsparingskonto, ISA, der er et tilbud til beboerne i Det Forenede Kongerige. I Storbritannien, hjælper en ISA en kontohaver om at spare penge eller aktiver fra at blive beskattet i et bestemt skatteår. Borgerne oprettet ISA for deponering skattefri opsparing at tjene en fast rente, og dermed akkumulere mere penge over tid.

Et kontant ISA er en, der består af kontanter besparelser. Der er også flere andre typer af ISA, der holder aktier og aktier fra forskellige risiko-ratings, og i forskellige sektorer. En blandet ISA kan holde både kontanter og aktier.

Kontohaveren af ​​en fast sats kontant ISA blot bidrager penge i løbet af hvert skatteår, og får de returnerede rente, ubeskattet. Skatter kan søge på et senere tidspunkt, og sanktioner kan også gælde, hvis en enkelt kontohaver tager penge ud før den aftalte periode er udløbet. Nøglen skelne imidlertid en faktor, er renten forbliver stabil.

For dem, der overvejer en ISA, er en fast rente kontant ISA et alternativ til et rentetilpasningslån ISA. I en justerbar sats ISA, kan de returnerede renten varierer sammen med ændringer til Bank of England prime rente. Andre ændringer kan også gælde i henhold til industriens standarder. På den anden side giver en fast rente kontant ISA kontohaveren mulighed for at sikre en særlig rentesats for en bestemt periode, hvor ISA er oprettet.

Der er specifikke “modenhed perioder” for fastforrentede kontant ISA, hvor renten er sat i sten. Storbritannien opsparere kan vælge en årig rente cash ISA, to år fast rente kontanter ISA, og noget længere spare vilkår. Hver form af kontanter ISA har sine egne fordele og ulemper, der tiltrækker dem, der har sparet op kapital over tid.

Andre lande har deres egne metoder til motiverende besparelser for enkeltpersoner og familier. Mange industrialiserede lande går i samme tilgang til besparelser, uanset om det er opmuntrende opbygget kapital i husholdninger eller fremme anvendelsen af ​​en national børs eller andet marked for enkelte investorer til at skabe deres egen velstand. Hver nation har også sin egen specifik politik for beskatning af renteindtægter og andre aspekter af dets finansielle miljø.

Hvad er Credit invalideforsikring?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er de bedste strategier til udbytte vækst?
Hvad er de forskellige typer af manager Vederlag?
Hvad er en Comaker?
Hvordan er Bond resultat målt?
Hvad er aktiverede renter?
Hvad er en negative kredit historie?
Hvad er et monetært Multiplier?
Hvad er FEMA Flood Insurance?
Hvilken rolle spiller den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor?

Leave a Reply

trade online