Hvad er en fast Trust?

Der findes to typer af faste truster. Udtrykket fast tillid er mest almindeligt brugte, når man diskuterer retlige arrangementer for forvaltningen af ​​en persons formue. Den anden type er de faste investeringer tillid, som er en slags investering organisation. Det er en finansiel organisation, puljer og investerer penge fra forskellige investorer. En fast investeringsforening er ikke-diskriminerende, hvilket betyder, at den tillid er begrænset til køb af visse værdipapirer.

En fast tillid, også kaldet en ikke-diskriminerende tillid, er en form for juridisk finansiel ordning, hvor en person eller enhed kontrollerer penge og aktiver til gavn for fondens modtagere. I en fast tillid, kaldes skaberen af ​​den tillid, koncessionsgiveren, sæt eller rettelser modtagerne af den tillid, samt mængden af ​​penge eller ydelser, de skal modtage. Den person, der administrerer den tillid, der kaldes en administrator, ikke har noget skøn i den tillid. Dybest set betyder dette, kan han ikke ændre modtagerne eller de ydelser, de er indstillet til at modtage.

I en fast tillid, kan koncessionsgiveren vælge nogen, som sin begunstigede, eller han kan vælge flere end én modtager. For eksempel kan en fondens koncessionsgiveren fastsætte sin søn og datter, som hans tillid tilskudsmodtagere, eller han kan omfatte sin ægtefælle og børn som modtagere. Koncessionsgiver af en sådan tillid kan også give en fordel beløb eller procentsats for hver af sine modtagere. For eksempel kan han give 60% af fondens ydelser til sin ægtefælle og 40% af fondens ydelser til sin datter.

Ofte er en fast tillid i forhold til en skønsmæssig tillid til, som koncessionsgiveren fastsætter ikke faste modtagere eller har tillid til renter udgør. I stedet kan han navn modtagere, eller angiv modtagerens klasser eller niveauer. Den forvalter af en skønsmæssig tillid, dog har beføjelse til at beslutte, hvilke begunstigede vil drage nytte af den tillid. Han har også ret til at afgøre graden af ​​fordele, de vil nyde. Generelt diskretionære trusts er mere udbredt end fast truster.

En fast investering tillid, også kaldet en enhed investering tillid, er en virksomhed, der køber en fast portefølje af værdipapirer. Virksomheden sælger aktierne i fondens værdipapirer, men den portefølje af værdipapirer er ikke styres. De mennesker, der investerer i den tillid, kaldet aktionærer, modtage udbytte, renter og kursgevinster med jævne mellemrum. Investeringerne er betragtes som lav risiko, men også generelt tilbyder lave afkast. Investeringerne er begrænset til dem, der blev opført på det tidspunkt, hvor tilliden var organiseret.

Hvad er Kapitalgevinster?
Hvad er Fakultative Genforsikring?
Hvad er forordningen E?
Hvad er fordele Administration?
Hvad er individuel Portfolio Management?
Hvad er en Slush fond?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading platforme?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er en total Market Index?
Hvad er et budget?
Hvad er en finansiel rådgiver?

Leave a Reply

trade online