Hvad er en Feeder Fund?

Et feeder-fond udfører de fleste eller alle sine investeringer gennem master fond. Feeder fonde er almindeligt i brug i hedgefonde. Det er en almindeligt anvendt metode til overførsel af investorernes midler fra en konto til en anden. Disse midler hjælper rute aktiver fra flere investorer, i en central fond.

Både udenlandske og indenlandske investorer kan bruge feeder midler til at investere i samme hedge fond. Når den er sat op, fonde samle i master-fond. Selv om denne proces kan synes kompleks, er det en af ​​de mest bekvemme og skatte-effektive metoder til rådighed for flere investorer.

Som et eksempel kan en amerikansk investor investere i et feeder-fond i USA. På samme tid, kan en britisk investor investere i en offshore-feeder fond. Begge disse midler kunne dele den samme mester fond. I de fleste situationer, er mesteren fond, som undertiden omtales som en central fond, der er beliggende offshore. I dette arrangement, er mesteren fondsforvalter ansvarlig for at investere og forvalte alle midler i de underliggende investeringer.

Opsætning af en feeder fond er ikke svært. En investering leder fra offshore-selskab vil oprette master-fonden, som derefter kan modtage midler fra feeder fonde. Hedgefond managers sæt dem op. I USA, er de ofte etableret som et kommanditselskab.

Fordelene ved at bruge en feeder fund-mester fond struktur kan være afhængige af situationen. En af de største fordele er, at denne struktur giver mulighed for en mere effektiv metode til at investere. Med denne struktur, kan landet gældende regler overholdes, samtidig stille aktiv rejse en enkel proces. Hvis denne proces ikke var på plads, ville metoden til at flytte midler fra investorer til hedgefond være meget komplekse, især når flere nationale investorer er til stede.

For USA skattepligtige investorer, kan ejerskabet til et Passiv Foreign Investment Company eller PFIC, være meget dyrt. Offshore feeder fonde er normalt en PFIC, men mesteren fonden ikke. Dette giver mulighed for transaktionen, der skal organiseres, således at han fond er mærket et partnerskab i henhold til amerikanske skatteregler. Dette hjælper med at beskytte investor fra PFIC feeder udgifter.

Feeder fonde er fælles med hedgefonde og lignende investering stilarter. De kan være forvirrende at en ny investor. I nogle situationer kan de være generende, hvis fuld offentliggørelse ikke forekomme. Er det altid en god ide at tale med en investering professionel, før man investerer.

Hvad er et aktuelt kupon?
Hvad er de bedste tips til en Roth 401k rollover?
Hvad er Forensic Accounting?
Hvad er modpartens kreditrisiko?
Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?
Hvad er en god tro depositum?
Hvad er en blind tillid?
Hvad er en Cash Advance?
Hvad er de forskellige typer af hedge fond strukturer?
Hvad er en licens Bond?
Hvad er Mining Aktier?

Leave a Reply

trade online