Hvad er en finansiel indtjening?

En finansiel indtægt er indtægter, der genereres på grund af ejerskabet af en slags af aktiver, såsom aktier, obligationer, eller endda fast ejendom. Rækken af ​​indkomst typer, der normalt klassificeres som finansielle indtægter spænder fra renter fra ejerskab af obligationsudstedelser, udbytte, der modtages på aktier på lager, og selv de lejeindtægter, der stammer fra leje eller leasing af ejendom til en lejer. De afgørende aspekt af denne type indtægt er, at pengene er modtaget som en betingelse for at eje en slags aktiv.

Henvisninger til de finansielle indtægter er oftest forbundet med de regnskabsmæssige proces. Ved udstationering af denne type indkomst som poster i regnskaber, identifikation af den indkomst, som en finansiel indtægt er en del af processen med at spore, hvilke ressourcer der genererer en form for afkast, versus dem, der ikke er. Hertil kommer, også denne klassifikation hjælpemidler i adskillelse af indtægter fra andre indtægtskilder, såsom salg af varer og tjenesteydelser. Dette kan gøre det nemmere for en virksomhed, der er udstationering overskud til at identificere, hvor meget af væksten i indtægter kommer fra salg og hvor meget skyldes, at investeringer og andre aktiviteter i virksomheden.

Enkeltpersoner kan også spore finansielle indtægter som et middel til at identificere, hvordan deres personlige formue vokser. For eksempel, hvis den enkelte ejer et andet hjem, at han eller hun lejer ud, og har også nogle aktier i bestanden, der tjener kvartalsvise udbytte, identificere de former for indkomst streams som finansielle indtægter gør det nemmere at holde disse beløb adskilt fra enhver løn eller løn, der er også en del af, at den samlede indkomst. Dette er nyttigt ikke blot med hensyn til at vide, hvor meget indkomst bliver genereret med forskellige midler, men også gør opgaven med at beregne afgifter på de forskellige typer af indkomst meget lettere.

Siden skattelove varierer fra det ene land til det næste, er det vigtigt at fastslå, at den skattemæssige agentur er klassificeret som en finansiel indtægt. Dette vil gøre opgaven med at identificere hvilken form for skat forpligtelse er forbundet med hver af disse aktiver og beregning af skatter korrekt lettere. Ud over at modtage oplysninger fra den skat, agentur med hensyn til hvad skat tabel til brug for en given finansielle indtægter, revisorer og andre finansielle fagfolk, der tilbyder selvangivelse tilberedning kan også give aktuelle oplysninger om, hvordan man bestemme den rigtige mængde af skat på hver type af arbejdsindkomst.

Hvad er Project Management Accounting?
Hvad er en bank Examiner?
Hvad skal jeg overveje, før jeg købe arbejdsløshedsdagpenge?
Hvad er en Certified Check?
Hvad er en Afskærmning Arkivering?
Hvad er et nominelt Finans?
Hvad er en råvarerisici?
Hvad er et joint koste?
Hvad er GAP Analyse?
Hvad er en Fixed Income?
Hvad er en Underwriter?

Leave a Reply

trade online