Hvad er en finansiel indvirkning?

En finansiel effekt er en udgift, der har en indvirkning på en finansiel position, der ikke kan kontrolleres. De typer af begivenheder, der skaber den type påvirkning er katastrofer, uventede ændringer i markedsforholdene, katastrofale produktet fejl og alt andet, der afbryder forretning og over hvilken business management ikke har nogen kontrol. Teknisk set udtrykket er generisk. Det er ofte bruges til at analysere enhver situation, der ændrer eventuelle finansielle stilling. Begrebet finansielle konsekvenser har en specifik anvendelse i virksomhedsledelse og regnskaber, der begrænser omfanget af udtrykket.

Generelt begivenheder, der har en finansiel indvirkning ændre den finansielle stilling i den underliggende situation. For eksempel vil død af en mand i almindelighed har en finansiel indvirkning på resten af ​​familien. Ligeledes kan en høj omsætningshastighed har indflydelse på en virksomhed. Dette er en generisk brug af udtrykket, er baseret på definitionen af ​​virkningen som ordet vedrører en ændring i én ting, der er forårsaget af en anden.

I regnskab, er tanken om en finansiel virkning på en mere struktureret betydning. Virksomhederne er typisk kræves for at opretholde et regnskabssystem og generere rapporter, der overholder nationale og internationale regnskabsstandarder. En finansiel effekt i denne sammenhæng er fastlagt således, at virksomhederne ved, når en bestemt begivenhed, der forårsager en særlig finansiel situation, bør mærkes med dette udtryk.

Virksomheder jævnligt generere udgifter, der modsvares af indtægter. En virksomhed meget sjældent ønsker at bevidst arbejder med tab. Driftstab ske, når udgifterne overstiger indtægterne. En driftsudgift anses for at have en finansiel indvirkning, når bekostning fortsætter efter forekomst af en katastrofal begivenhed, selvom virksomhedens indkomst er ændret som følge heraf, og det direkte forværrer selskabets økonomiske stilling.

For eksempel, hvis en uventet naturligt fænomen, som en tsunami, decimerer en virksomhed så det kan ikke generere den samme indkomst, er der typisk et tilsvarende fald i driftsomkostningerne. Planter lukke og medarbejdere er furloughed. Hvis der er nogle driftsudgifter, der ikke kan annulleres eller opvejet af indkomst, som f.eks en lejekontrakt for udstyr, der skal betales, uanset de nuværende omstændigheder eller en månedlig betaling for teknisk support på et software program, anses de for at have en finansiel indvirkning på virksomheden.

De typer af situationer, der skaber udgifter, der har økonomiske konsekvenser er naturkatastrofer, ændringer i markedsforholdene, produkt-katastrofer og andre begivenheder, der er uden for ledelsens kontrol. Udgifter, som ikke kan dækkes af indtægter efter disse slags hændelser er slagkraftige, fordi de har evnen til at synke virksomheden. Virksomhedsledere og revisorer være særlig opmærksom på denne kategori af udgifter så de kan afbøde, at virkningen før effekt på selskabets går så langt.

Hvad er efter Black-Scholes-modellen?
Hvad er Periodisering skat?
Hvad er en navngivet modtageren?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Accounting værktøjer?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er Bailment?
Hvad er en investering Theory?
Hvad er en Deed of Slip?
Hvad er en skat Roll?
Hvad er Managerial Finance?

Leave a Reply

trade online