Hvad er en finansiel rådgiver?

En finansiel rådgiver (rådgiver i England) er en uddannet specialist, der hjælper folk med deres investeringer og finansiel planlægning. Dette kan betyde alt fra pensionering planlægning til mæglervirksomhed råd til at beskatte arrangement. En finansiel rådgiver kan enten arbejde på provision eller opkræver en per-transaktion gebyr, hver gang de arbejder med en klient. Sætningen finansiel rådgiver er undertiden bruges i flæng med ordet mægler. Selvom begge professionelle tilbyde økonomisk rådgivning, en mægler ofte beskæftiger sig kun med investeringer, mens en finansiel rådgiver også kan tilbyde vejledning om besparelser, skabe et budget, og beskæftiger sig med gæld.

Den vigtigste grund til at mennesker ansætte en finansiel rådgiver, er at hjælpe med pensionering planlægning. I dette tilfælde kan en finansiel rådgiver hjælpe med prognoser fremtidige økonomiske tendenser, beslutte, hvordan og hvor de skal investere, skattegæld, og budgettering. En finansiel rådgiver kan også foreslå den bedste måde at bruge din 401 (k) / 401 (k) Roth konto

og hvordan aktier og investeringsforeninger er bedst fordeles.

I USA, har brug for en finansiel rådgiver til at have licens til at yde rådgivning om investeringer i værdipapirer, men har brug for nogen specifik uddannelse til noget andet. En certificeret finansiel planlægger (FFP ®), på den anden side, mødes skal visse uddannelser krav, plus betale et årlig recertificering gebyr. Certificeringen giver fagfolk til at beskæftige sig med kundens finansielle status og ejendom og forsikring planlægning.

Valg af en finansiel rådgiver kan være svært, og det er vigtigt, at du tager din tid, når du gør det. Du vil have nogen, du kan stole på og danne et varigt forhold til. På det første møde, stille spørgsmål om gebyrer og tjenester, og sørg for du ved hvad du vil få for dine penge. Spørge, hvor længe de har været i virksomheden, og hvad slags mennesker, de normalt arbejder med. Nogen der arbejder mest med små virksomheder har måske ikke nok praktisk erfaring som skal rådgive om personlig investering.

En god professionel finansiel rådgiver vil arbejde baseret på dine økonomiske mål og vil tage hensyn til din komfort niveau, når det kommer til investeringsrisikoen. Han eller hun vil også foreslå passende skridt til at få dig at arbejde på den rigtige retning.

Hvad er sikkerhed?
Hvad er genkøbsværdi?
Hvad er Arbejdsløshedsforsikring Weekly hævder?
Hvad er finansiel revision?
Hvad er Maltitol?
Hvad er et hus konto?
Hvad er de bedste tips til Professional Financial Management?
Hvad er virtuelle kreditkort terminaler?
Hvad er Bill Consolidation?
Hvad er de forskellige typer af Piggy Banks?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?

Leave a Reply

trade online