Hvad er en flad pris?

Nogle gange refereret til som fast-fast pris eller en ren pris, en flad pris er det grundlæggende kursen på et værdipapir uden at anvende eventuelle renter, der er blevet genereret af aktivet. Udtrykket er ofte forbundet med prisfastsættelsen af ​​en obligationsudstedelse, og tjener som et middel til at identificere lige hvad aspekt af værdien af ​​obligationen er under drøftelse. Sommetider anses for at være en mere stabil indikator for den samlede værdi af den sikkerhed, investorerne til at se nærmere på den flade pris ved at afgøre, om køb af obligationsudstedelsen er en god idé.

Den flade Prisen er ofte i kontrast til, hvad der er kendt som den beskidte pris. Dirty priserne er simpelthen værdien af ​​obligationer, der omfatter alle renter, samt den faktiske pris på obligationerne selv. Sammenligne de to tal er en nyttig måde til hurtigt at afgøre, hvilke type returnere en given obligation har genereret, idet der tages hensyn enten interesser, der allerede er blevet betalt som en nylig kupon betaling, eller som har optjent op til dette punkt i obligationsmarkedet modenhed .

En af grundene til, at kigge på den flade pris, betragtes som så god en idé er, at faktorer kan påvirke mængden af ​​afkast, som med rimelighed kan forventes fra obligationsudstedelsen. Dette gælder især i tilfælde, hvor afkastet er baseret på en svingende rente, eller hvor der er en stærk mulighed for obligationen blive kaldt tidligt. Ved at se nærmere på obligationen prisen i sig selv, er det lettere at lave prognoser om, hvad der vil ske bevæger sig fremad, og beslutte, om investeringen er værd tid og kræfter er nødvendige for at erhverve obligationsudstedelsen.

Generelt, når prisen på obligationerne er noteret i forskellige typer af markedet publikationer er det den flade pris, der er noteret. Dette gør det meget lettere for investorerne at sammenligne den relative potentiale af forskellige obligationsudstedelser, da den tilbudte pris er baseret på en faktor, der ikke kan ændres. Brug af dette tal som grundlag for behandlingen, kan investor undersøge sådanne sager som mængden af ​​resterende tid til udløb, og undersøge historien om obligationsudstedelsen i forhold til, hvad afkastet er blevet genereret op til dette punkt. Investor vil også overveje markedsmæssige vilkår, der kan påvirke fremtidige afkast af investeringen mellem dag og udløbsdato.

Uden at investere kredse, er det udtryk, undertiden bruges til at identificere den laveste pris, at en ejer er villig til at betragte som en del af salget af et aktiv. For eksempel kan en person sælger et hus beslutte at sætte et prisforlangende på $ 200.000 dollars for et hjem, men har en flad pris på $ 180000 USD, der ville være acceptable. I dette program, er de flade prisen ikke annonceret, og ofte er stadig som lidt af oplysninger, som kun deles mellem ejendomsmægler og ejeren af ​​ejendommen.

Hvad er et finansielt instrument?
Hvad er en fast Trust?
Hvad er en Recovery Swap?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvad er en udløbsdato?
Hvad er Incremental Cash Flow?
Hvad er Home Mortgage Insurance?
Hvordan laver jeg en online indbetaling?
Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?
Hvad er en signatur Debet?
Gør Old Stock Certifikater har Value?

Leave a Reply

trade online