Hvad er en føderal Dental Plan?

En føderal dental planen er en dental forsikring mulighed i USA til rådighed for offentligt ansatte. Der er en række planer, der tilbydes af private forsikringsselskaber gennem den føderale regering, tilbyde konkurrencedygtige priser. Satserne er ofte lavere end de ansatte kunne få andre steder, fungerer i praksis som en gruppe rabat på grund af det store antal af potentielle kunder, at regeringen har at tilbyde forsikringsselskaber. Medarbejdere kan sædvanligvis kun tilmelde sig en plan i en bestemt periode.

Der er ingen specifik føderal dental plan. I stedet flere planer kommer efter en ordning kaldet Federal Medarbejdere Dentale og Vision Insurance Program. Dette giver medarbejderne adgang til en række af planer på gruppebasis. Samt bringe lavere omkostninger, er der normalt ingen begrænsninger på præ-eksisterende forhold.

Uanset hvilken føderale dental planlægge en ansat vælger, vil det være på en deltager-pay-all grundlag. Det betyder, at selv om regeringen har lavet ordninger for planen, betyder det ikke bidrager mod præmier. De penge ansatte betaler mod planen er trukket fra løn ved kilden, hvilket betyder at det ikke tæller skattepligtige indkomst.

En føderal medarbejder står over for flere valgmuligheder, når du vælger en føderal dental planen. Først skal han vælge en udbyder fra dem, der findes i hans område. For eksempel kan en medarbejder have et udvalg af fem udbydere. Den ene han vælge en leverandør, skal han vælge en af ​​flere typer af planer. Disse kan omfatte en foretrukken leverandør organisation (PPO), hvor medarbejderen kan vælge en tandlæge

en eksklusiv leverandør organisation (EPO), hvor medarbejderen kan kun vælge fra en udpeget gruppe af tandlæger

og et sundheds-vedligeholdelsesorganisation, som ikke kræver patienten til at betale, og derefter genvinde, udgifterne til behandling på samme måde som PPO og EPO gør.

Den ansatte skal også vælge, hvem planen skal dække. Valgmulighederne er selv-kun dækker, selv plus en, og selvstændige og familie. Uanset valget, det eneste folk planen kan omfatte andre end den ansatte er de ansattes ægtefælle og alle ugifte børn enten i alderen under 22 eller 22 år gammel eller ældre, men ude af stand til at forsørge sig selv.

Medarbejderne kan kun tilmelde sig en føderal dental plan på to gange. Den ene er inden for 60 dage efter at han blev berettiget til dækning, de betingelser, der er afhængige af det pågældende agentur, hvor den ansatte arbejder. Den anden er under et årlig periode på seks uger er kendt som open season, som normalt finder sted i november og december.

Hvad er Investment Protection?
Hvad er de bedste måder til at reducere udgifterne?
Hvad er Annuitization?
Hvad er Kapitalbevarelse?
Hvad er betydningen af ​​Marginal Cost?
Hvad er markedspris?
Hvad er en aftale om sikkerhedsstillelse?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er kommercielle Health Insurance?
Hvad er en rente?
Hvad er en indsat Trust Fund?

Leave a Reply

trade online