Hvad er en forbruger kredit Union?

En forbruger kredit union er en type finansiel institution, der ejes og kontrolleres af forbrugere, der vælger at blive medlemmer af unionen. Generelt hjælpe kreditforeninger til at fremme idéen om at spare og sparsommelighed blandt medlemmerne, hvilket gør det muligt for den kollektive finanspolitiske styrken af ​​at spare til at levere forskellige finansielle tjenester for alle medlemmer. En forbruger kredit union vil typisk tilbyde sådanne tjenester som check og opsparingskonti, bil lån, realkreditlån, samt en vifte af tjenester, der er meget lig dem, der tilbydes af banker og andre finansielle institutioner.

Strukturen og organiseringen af ​​en forbruger kredit union vil variere en del fra det ene land til det næste. I nogle lande er denne type institution anses for at være en non-profit andelsselskab, da styrken af ​​forbrugerkredit union ligger i investeringen af ​​sine medlemmer i organisationen. Andre nationer kræver, at kreditforeninger følger regler, der gælder for andre finansielle institutioner, og overveje fagforeningerne til at være for-profit snarere end ikke-profit organisationer.

Målet medlemskab af en forbruger kredit union kan være meget brede, eller i nogen grad fokuseret på forbrugere, der er forbundet med en given branche type. For eksempel kan den kredit union være åben for alle, der bor inden for et givet geografisk placering eller blive nedsat for folk, der er forbundet med en given tro tradition. Til andre tider kan målgruppen være personer, der arbejder inden for et givet område som telekommunikation eller uddannelse. I løbet af årene, at flytte nogle forbrugerkredit fagforeninger fra at fokusere på et mål publikum til at åbne sine døre og udbud af ydelser til andre i samfundet, uanset deres arbejde eller andre tilhørsforhold.

Opbygningen af ​​en forbruger kredit union er sådan, at de ressourcer, deponeret hos fagforeningen med til at diktere omfanget af tjenester, der tilbydes medlemmerne. Det er ikke usædvanligt for denne type kredit union til at have færre aktiver på hånden end en forbruger bank, hvilket betyder, at hætter på den samlede mængde af pant og andre typer af lån, at institutionen kan give er lavere. Alligevel kan en forbruger kredit union ofte give konkurrencedygtige vilkår og bestemmelser for lån, herunder renter, der svarer til eller nogle gange endda bedre end de satser, der tilbydes af bankerne. Desuden er de satser, der tilbydes på opsparingskonti ofte konkurrencedygtige med andre institutioner, hvilket gør muligheden for at blive medlem af en forbrugerkredit union værd at overveje.

Hvad er bankaktier?
Hvad er ROI?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af at være en 1099 Entreprenør?
Hvad er de forskellige typer af private equity-midler?
Hvordan kan jeg reducere min ejendom Insurance Premium?
Hvad er Ramen Noodles?
Hvad er fordele og ulemper ved Jumbo Lån?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting-software?
Hvad er værdi-capture?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af Gave indkomst?
Hvad er Fra Balance Finansiering?

Leave a Reply

trade online