Hvad er en forhandler Market?

Forhandler markeder er markeder, der afviger fra de generelle investeringer markeder, at erhvervsdrivende, der fokuserer på særlige råvarer engagere sig i at købe og sælge aktiviteten ved hjælp af deres egne konti i stedet for at blive repræsenteret af en tredjepart. Værdipapirhandlere, der gør brug af en forhandler marked er ofte omtales som market makere. I denne type handel miljø, gøre købere og sælgere brug af deres egne ressourcer for at gennemføre handelen.

En forhandler marked er forskelligt fra en auktion på markedet. Med auktionen markeder, er der som regel en specialist der fungerer som gatekeeper for indgående ordrer om at købe og sælge. Dybest set har specialiseret arbejder ud fra ét sted og passer til køb og salg ordrer som de kommer i. Deres eneste funktion er at behandle ordrer. Det betyder, at en specialist i en auktion marked, ikke udfører sådanne funktioner, som undersøger markedet trend eller udbyder salgs støtte til investorer. En specialist fungerer på en auktion marked er også begrænset til at gøre brug af kapitalen aktiver i en virksomhed.

Derimod giver en forhandler marked handlende eller forhandlere mulighed for at gøre brug af deres egne ressourcer til at gennemføre handelsaktivitet, forske og yde støtte til deres investor kunder. Desuden er prisstillere ikke begrænset på samme måde som en specialist i en auktion på markedet. Flere forhandlere i en forhandler markedssituationen kan risikere, og at investere deres kapital i en given bestand.

Et af de bedste eksempler på en forhandler marked er NASDAQ. Forhandlerne kan bevæge sig hurtigt at behandle ordrer om at købe og sælge og interagere frit, når det kommer til forskning og andre centrale funktioner. Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved en forhandler på markedet

evnen til at handle hurtigt i forbindelse med køb og salg af værdipapirer betyder en større mulighed for at tjene en højere forrentning eller minimere tab på en given investering.

En forhandler marked kan være fokuseret på alle typer af råvarer, herunder aktier og andre statskasser. Generelt forhandlere skal opfylde strenge krav for at deltage i en forhandler marked, herunder overholdelse af regler, der styrer deres fortsatte deltagelse i forhandleren markedet. Skulle en Market Maker vælger at fungere uden for reglerne i forbindelse med handlede privilegier, kan forhandleren midlertidigt begrænset i evnen til at handle, eller afskåret fra at handle helt.

Hvad er ulykkesforsikring?
Hvad er Venture Capital Trusts?
Hvad er en livrente død fordel?
Hvordan fungerer det Stock Market Function?
Hvad er Backup tilbageholde?
Hvad vil det sige at være økonomisk Opløsningsmiddel?
Hvad er en finansiel transaktion skat?
Hvad er Regnskab etik?
Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?
Hvad Begrænsninger almindeligvis gælder for oversvømmelse forsikringsdækning?
Hvad er en Roth IRA konvertering?

Leave a Reply

trade online