Hvad er en forsikringsmægler?

En forsikringsmægler er en uafhængig forsikrings-agent, der arbejder med mange forsikringsselskaber for at finde de allerbedste tilgængelige politikker for hans eller hendes klienter. En typisk forsikring agent arbejder for en bestemt virksomhed, og vælger fra det pågældende selskabs politik for kunderne. Mens en forsikringsmægler er forskellig fra den typiske agent i denne forbindelse, de to er i øvrigt tilsvarende. Både struktur politikker, bosætte påstande, og normalt arbejder på provisionsbasis.

I de fleste stater, må både agenten og forsikringsmægler blive godkendt, efter at have bestået en forsikring eksamen. Mens formel skolegang eller grader ikke nødvendigvis er forpligtet til at blive en agent eller en forsikringsmægler, de er hjælpsomme. Selv om videre uddannelse er ikke påkrævet for avancement, det helt sikkert skaber en fordel for den person, der håber at stige til det administrative plan. Avancement og ledelsesmæssige erfaring er helt sikkert gavnligt for agent, der håber at blive en selvstændig forsikringsmægler. En agent eller en forsikringsmægler, kan også deltage i seminarer og konferencer for at holde sig opdateret om de seneste forsikrings-tendenser og lovgivning.

En forsikringsmægler må specialisere sig i en bestemt type af forsikring eller handler med mange forskellige typer, herunder sundhed, liv, auto, hjem og andre specialiserede sorter af forsikring, herunder politikker for kæledyr. De, der vælger at beskæftige sig med forsikring af en investering naturen kræver særlig uddannelse og skal også have særlige tilladelser fra Securities and Exchange Commission eller andre foreninger, der beskæftiger sig med investeringer.

Da alle typer af forsikringer er i stor efterspørgsel, en nødvendighed i mange tilfælde, gode agenter og mæglere er også i høj efterspørgsel. Denne kendsgerning får nogle forsikringsselskaber til at tilbyde undervisning refusion for medarbejdere at fortsætte deres uddannelse. Undervisningen refusion kan kræve en aftale om at arbejde for, at agenturet for en bestemt periode efter afsluttet studium eller at opnå en grad. Efter den aftalte tidsramme, agenten er fri til at arbejde for andre virksomheder eller til at arbejde for ham eller hende selv som selvstændig agent eller en forsikringsmægler.

Hvad er en underforstået Trust?
Hvad er Lænkede?
Hvad er FEMA Flood Insurance?
Hvad er Hazard Insurance?
Hvad er et spild Asset?
Hvad er Emergency Room Insurance?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad er Health Savings Account bidrag?
Hvad er en teoretisk værdi?
Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er Vacation Rental Insurance?

Leave a Reply

trade online