Hvad er en forsinket indikator?

Økonomiske indikatorer er begivenheder, der giver information om økonomien som helhed. De er vant til at analysere økonomiske adfærd og forudsige, hvordan økonomien vil handle i den nærmeste fremtid. Der findes tre hovedtyper af økonomisk indikator: sammenfaldende, hvilket fører, og halter indikatorer.

En sammenfaldende indikator sker i tandem med en økonomisk begivenhed. Firma lønomkostningerne er sammenfaldende indikatorer, for eksempel, fordi de at betale og samtidig øge de lokaliserede økonomi.

Ledende indikatorer er begivenheder, der sker umiddelbart før et økonomisk skift. Tilstanden af ​​de store aktiemarkeder er en af ​​de store ledende indikatorer i den globale økonomi. Et stærkt aktiemarked indikerer en styrkelse økonomien, mens et svagt aktiemarked indikerer en økonomisk nedtur.

En halter indikator er en begivenhed, der sker efter de tilsvarende økonomiske årsag opstår. Et eksempel på en nøje overvåges halter indikator er ledigheden i et land. Efterhånden som økonomien svækkes, arbejdsløsheden stiger tilsvarende.

Økonomiske indikatorer kan være pro-cyklisk eller konjunkturudjævnende, alt efter om de forøget eller formindsket som økonomien styrkes. Arbejdsløshed, for eksempel, er en konjunkturudjævnende halter indikator, fordi som økonomien går op, arbejdsløsheden går ned. Gennemsnitlig løn beregnes som en pro-cyklisk halter indikator, fordi som økonomien går op, løn også stige tilsvarende.

Som mange emner i økonomi, er at klassificere, hvad der er og ikke er en halter indikator åben for nogen debat. The Federal Reserve, for eksempel afholdt er af nogle for at være en ledende indikator, og andre til at være en forsinket indikator. Ser man på data, kan der argumenteres for enten, at markedet reagerer på Federal Reserve ændrer renten, eller at den amerikanske centralbank ændrer renten alene som reaktion på markedet. Den amerikanske centralbank kan ses mere realistisk som både en førende og halter indikator, der halter et marked cyklen og lede den næste.

Medierne er en anden vigtig halter indikator til den generelle økonomi. Historier altid indberettes mindst et par timer bag den aktuelle økonomiske skift, de angiver, og ofte en dag eller en uge senere. Af denne grund, forsigtighed mange økonomiske rådgivere imod at basere investeringsbeslutninger på mainstream medieoplysninger.

Af indlysende grunde, er en forsinket indikator ikke nær så nyttigt for investering eller forudsige økonomien som en ledende indikator. En halter indikator kan dog give stor indsigt i adfærd af økonomien, og hvis ordentligt analyseret kan bruges til at få et indblik i mulige fremtidige tiltag af økonomien.

Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er en regering sponsoraftale?
Hvad er High-Risk Pools i forsikring?
Hvad er en nominel rente?
Hvad er afdækningsstrategier?
Hvad er en Payroll Audit?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er ansvar Regnskab?
Hvilke faktorer har indflydelse på uredelighed forsikring?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad er AMT?

Leave a Reply

trade online