Hvad er en FSA Godtgørelse?

En lønmodtager modtager et fleksibelt forbrug konto (FSA) refusion gennem en arbejdsgiver-sponsorerede udgiftskonto. For at modtage refusion, skal den person have påløbne kvalificeret medicinsk eller afhængige pleje udgifter i henhold til US Internal Revenue Service (IRS) regler. Generelt er arbejdsgiverne tilbyder to typer af fleksible udgifter konti, og medarbejdere skal tilmelde i enten programmet til at modtage dækning i et givet år. En ansat kan få en FSA refusion ved at sende til arbejdsgiveren skriftlig dokumentation for betalte udgifter.

For at kvalificere sig til en FSA refusion, skal medarbejderen vælge årligt at deltage i en arbejdsgiver-sponsorerede FSA. Finanstilsynet, der kommer som del af de fleste fordele pakker, der tilbydes af nogle virksomheder hvert år, er en udgift konto, der gør det muligt for medarbejderen at afsætte et bestemt beløb skattefrie. Midlerne til FSA er normalt trækkes fra medarbejderens løn. Sundhedsvæsenet og en afhængig plejemuligheder er to FSA typer.

Et sundhedsvæsen fleksibelt udgifterne højde kan bruges til at betale for sygesikring co-betalinger og receptpligtig medicin blandt andre udgifter. En pasningskrævende Finanstilsynet kan bruges til barnet eller ældreplejen udgifter, f.eks. Maksimal udgift konto mængder kan variere afhængigt af arbejdsgiveren, FSA type, samt planen året. Alle penge placeret i Finanstilsynet skal anvendes inden udgangen af ​​året, eller de er fortabt, også kaldet use-it-or-lose-it reglen.

Ud over at co-betalinger og receptpligtig medicin, omfatter sundhedsrelaterede udgifter, der berettigede til en FSA refusion forsikring selvrisikoen, dental og vision udgifter, og psykiatriske og kiropraktik tjenester. Omkostninger, der er støtteberettigede under et pasningskrævende FSA omfatter daginstitutioner og andre tjenester for børn under 13 år. Andre tilladte udgifter omfatter dem, til handicappede eller syge pårørende, som ikke er i stand til at drage omsorg for sig selv. Den kvalificerende person skal også være i medarbejderens hjemme i mindst otte timer om dagen.

En medarbejder skal indsende et krav til arbejdsgiveren at modtage en FSA refusion for sundhed eller afhængige pleje udgifter. For at få et FSA refusion i henhold til sundhedspleje mulighed, skal medarbejderen en skriftlig erklæring fra en tredjepart, der viser størrelsen af ​​den regning, dokumentation for, at den er blevet betalt ud af lommen, og at beløbet ikke allerede er tilbagebetalt. For eksempel kan en betaling kvittering eller en læge lovforslag forelægges som en del af en fordring. Medarbejderen kan også blive bedt om at underskrive en erklæring, der bekræfter, at den udgift er berettiget til godtgørelse i henhold til nogen anden dækning.

For at få godtgjort udgifter til en afhængig pleje FSA, skal medarbejderen også give arbejdsgiveren med en skriftlig erklæring om, at notater bekostning beløb og bevis for betaling. Udgiften må ikke tidligere have været refunderet eller blive berettiget til godtgørelse i henhold til en anden plan. Et eksempel på dokumentation omfatter en faktura fra et daycare udbyder. FSA refusion beløbene varierer afhængigt af de udgifter, den ansatte optjent i løbet af planen året.

Hvad er Mikrokreditter?
Hvordan Valutakurser Sæt?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er de bedste tips til at holde en Ledger?
Hvad er en Counteroffer?
Hvad er de forskellige former for sikkerhed?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er en Cash Credit Limit?
Hvad er en Land realkreditlån?
Hvad er en offentlig sektor Pension?

Leave a Reply

trade online