Hvad er en gave?

En gave er en velgørende donation i form af fast ejendom, aktiver eller midler, der normalt gives til en institution for at støtte et specifikt mål. Fælles begavelse modtagere er biblioteker, universiteter og hospitaler. Generelt, en gave er ganske stort, og et institut ofte modtager mange donationer, som er slået sammen i en fælles fond. Typisk, er det vigtigste af begavelse investeret, og interessen bliver brugt til at finansiere projekter.

Denne praksis med at investere de vigtigste, snarere end at bruge dem, tillader en gave at vokse over tid, snarere end at mindske ved at være brugt på én gang. For universiteter især gør denne praksis for universitetet at opspare store mængder af rigdom, som kan bruges til at holde trit med andre, konkurrencedygtige universiteter. Normalt, er en del af geninvesteret rente hvert år, således at princippet om at vokse betydeligt. De fleste institutioner forlader forvaltningen af ​​deres begavelse til private konsulentfirmaer, der specialiserer sig i at håndtere store regnskaber, og de er tilbøjelige til at investere midler i lav risiko miljøer, for at undgå tab.

Traditionelt er begavelse midler, der anvendes til større projekter, såsom bygge nye bygninger, finansieringen af ​​en begavet professorat eller stol, eller sponsorere en foredragsrække. Ofte er de donorer, der begavede begavelsen kan placer restriktioner for, hvordan det skal anvendes, fastsætter, for eksempel, at deres begavelse midlerne skal anvendes til at bygge et nyt universitet bibliotek. Typisk bliver donorer til private institutioner er forbundet med den institution eller anden måde

universitet alumner, for eksempel, donerer ofte summer til deres alma maters at forbedre dem.

Ud over private institutioner såsom universiteter og læreanstalter, der begavelser også bruges til at skabe nationale midler, såsom National Endowment for Kunst og National Endowment for humaniora. Disse begavelse midler fastholdes for at støtte kunstnere og innovatører i at nå deres mål, og midlerne er typisk udbetales i form af tilskud. Disse typer af begavelser berige samfundet som helhed, og vil gavne alle, der er villig til at skrive en bevilling til at ansøge om midler. I nogle tilfælde støtte de regeringer, nationale begavelse til at forpligte sig til kultur.

Den udgør en begavelse tager, kan variere. I nogle tilfælde tjener en hel ejendom som en begavelse, med den afdøde hvori det hans eller hendes vilje, at den ejendom, spærring nogle private arv, der skal gives til en institution. I andre tilfælde vil en filantrop donere en stor sum penge i løbet af hans eller hendes liv tid til at støtte en sag. Nogle filantroper distribuere begavelser gennem private fonde, der har forekomster af egen hånd til at finansiere deres opgaver for at støtte kunst, videnskab, eller andre mål, som de føler stærkt for.

Hvad er form 1099-B?
Hvad er en uigenkaldelig Trust?
Hvad er Læge Godtgørelse?
Hvad er et udskudt Charge?
Hvad er en usikrede lån?
Hvad er nogle forskellige slags af Check Svig?
Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?
Hvad er 1099-MISC?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er en bankfusion?
Hvad er personlige regnskab?

Leave a Reply

trade online