Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?

Den gennemsnitlige daglige saldo er beregningen for påløbne finansieringsudgifter på gæld anvendes af de fleste banker og kreditkortselskaber. Dette beløb er normalt beregnes ved at tage den balance for hver dag i en bestemt tidsperiode, oftest en 30-dages faktureringsperiode, at tilføje det op, og derefter dividere med antallet af dage i cyklus. Beløbet er herefter multipliceret med en procentdel at afgøre hvilken interesse der er skyldige i en faktureringsperiode.

En måde at illustrere, hvordan gennemsnitlige daglige saldo værker er at bruge et eksempel fra et kreditkort regningen. Kreditkort selskaber er dem, der oftest bruger denne metode til at beregne, hvor stor interesse der er skyldige. Hvis en begyndelse balance er $ 100 US Dollars (USD), og det der er tilbage i 20 dage, derefter $ 50 USD blev tilføjet, og efterladt der i 10 dage, ville den første del af saldoen tilføje op til $ 2.000 USD, eller $ 100 x 20 dage, og den anden del ville komme til $ 1.500 USD eller $ 150 USD x 10 dage. Den samlede, er $ 3500 USD, divideret med dage i den faktureringsperiode, i dette tilfælde 30 dage til en gennemsnitlig daglig balance mellem $ 116 USD.

De $ 116 USD vil derefter blive ganget med den årlige omkostninger i procent (ÅOP) kreditkortselskabet afgifter, som så ville blive divideret med 12, for det antal måneder i et år. Hvis for eksempel, var der en ÅOP på 12%, ville den samlede være $ 116 USD x 12%, divideret med 12. Det ville lige et gebyr for den måned $ 1,16 USD.

Selvom kreditkortselskaber er de primære brugere af den gennemsnitlige daglige saldo metode, banker også bruge den til at beregne lån, men det er ikke så almindeligt. Der findes andre former af den gennemsnitlige daglige saldo og de mest bemærkelsesværdige, men mindre almindeligt anvendt, er de to-cyklus gennemsnitlige daglige balance. Det grundlæggende princip er det samme, men i stedet beregner finansloven afgift baseret på den aktuelle og tidligere faktureringsperiode. Dette er typisk dyrere for forbrugerne generelt, medmindre de betaler saldoen ud hver måned.

Det skyldige beløb i henhold til den gennemsnitlige daglige saldo metoden kan reduceres ved at betale tidligt. Når regningen er beregnet, jo mindre beløb i det daglige balance, jo mindre finansloven afgift. Foretager et køb ved slutningen af ​​en faktureringsperiode også mindsker størrelsen af ​​den gennemsnitlige daglige balance, som igen holder finansieringsomkostningen ned.

Hvad er en administrativ skrivelse?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvad er Return of Premium Life Insurance?
Hvad er en obligation indenture?
Hvad er de forskellige typer af manager Vederlag?
Hvad er Silver Bars?
Hvad er et oligopol?
Hvad er en Superannuation Pension?
Hvad er forskellen mellem den subsidierede og subventionerede lån?
Hvad er en Capital Asset?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?

Leave a Reply

trade online