Hvad er en Global Equity Fund?

En global kapitalfond er en investering køretøj, der køber aktier i virksomheder fra hele verden. En investor køber i fonden i stedet for at købe bestand fra den enkelte virksomhed. På denne måde, er hans investering spredt over en række virksomheder, mindske virkningerne af volatilitet på en enkelt virksomhed og stabilisere potentielle afkast på et sammensat gennemsnit på tværs af virksomheder.

Egenkapitalen er den ejerandel i en virksomhed, repræsenteret af aktier i bestanden ejes af aktionærer. Offentlige virksomheder registrere deres lager til opkøb på aktiemarkederne i det land, hvor virksomheden er registreret. En kapitalfond aggregater virksomheder til en investeringsgruppe med egenskaber, der kan typisk indeholde størrelsen af ​​de selskaber, mængden af ​​risiko forbundet med at investere i virksomheder, eller hvor virksomhederne er placeret. Det afgørende kendetegn for en global aktiefond er dets internationale investeringer omfang.

Historisk, amerikanske virksomheder dominerede den internationale aktiemarked. Med den største økonomi i verden, var bestandene fra virksomheder placeret i USA betragtes som den sikreste investeringer og består hovedparten af ​​markedet for handel. Investering i virksomheder fra mange andre lande blev betragtet som en yderst risikabel affære. Globaliseringen har ændret denne ligning, og nye økonomiske indbyrdes afhængighed har nydt spirende lande, hvilket giver øget adgang til nye markeder og mindske betydningen af ​​det amerikanske marked.

Investeringerne i udenlandske selskaber er blevet en vigtig måde at sprede en investering portefølje og opnå bedre afkast. En global aktiefond spreder investeringsrisikoen over økonomien i forskellige lande, hvilket gør det nemmere for hele porteføljen til at klare en økonomisk downtown i et bestemt land. Mange investeringsselskaber tilbyder nu globale fonde, der har overgået indenlandske midler over tid. Investorerne har mulighed for at købe ind i en aktivt forvaltet internationale gensidige fond eller en passiv index fond, der omfatter alle selskaber på en bestemt liste, såsom top 500 virksomheder ved børsværdi i verden.

Selv om en global aktiefond kan opnå afkast, der overhale en fond, der investerer udelukkende i indenlandske selskaber, er det ikke en investering køretøj, der er egnet til de mest konservative investorer. Risiko er generelt spredt over økonomier, men niveauet for den samlede risiko er stadig langt højere end en investeringsportefølje baseret på de modne og stabile økonomiske miljø i et amt som Storbritannien eller USA Vækstøkonomier er flygtige og kan blive destabiliseret af politik, naturlige katastrofer, social uro, og et væld af andre faktorer, der kan påvirke et lands spirende erhvervsmiljø.

Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er de bedste tip til Attending Ejendomsskat Auktioner?
Hvad er elastisk penge?
Hvad er Transaction Cost Analysis?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​Individuelle Health Insurance?
Hvad Begrænsninger almindeligvis gælder for oversvømmelse forsikringsdækning?
Hvad er blanke Stock certifikater?
Hvad er et hjemmemarked?
Hvad er Credit Portfolio Management?

Leave a Reply

trade online