Hvad er en global ETF?

Når finansiering fagfolk taler om et globalt ETF, er de som regel henvise til næsten enhver form for børshandlede fond (ETF) med en global rækkevidde eller fokus. En børshandlede fond er en bestemt slags marked handles instrument, der giver mulighed for fleksibilitet for diversificerede brancher. En global ETF vil normalt omfatte aktier eller bedrifter fra lande eller regioner rundt om i verden.

Børsnoterede fonde få handles over offentlige udvekslinger og via online eller andre typer af mæglervirksomhed konti, ligesom de enkelte bestande, gensidige fonde, eller andre “single ticker” investeringer. En fond eller egenkapital med en enkelt ticker symbol er ofte forhandles i hele et marked dagen. Virksomheder, der opretter og administrerer ETF’er giver private investorer mulighed for at “komme ind og ud af” diverse fonde med lethed, og for at holde deres beholdning relativt flydende.

Der er mange forskellige typer af børsnoterede fonde, og mange globale ETF’er kan oprettes i forskellige sektorer. Typer af fælles ETFs omfatter lager ETF’er, råvare ETF’er, valuta ETF’er, og obligationskurser relaterede ETF’er, der involverer virksomheder eller kommunalt obligationsbeholdninger. Der er også index fond ETF’er, der sporer et indeks, hvilket giver et mere stabilt alternativ til en enkelt investering.

I praksis kan investorer bruge ETF’er at foretage en enkelt spiller på en bestand sektor, valuta, råvarer eller andre underliggende aktiv. For eksempel kan en guld ETF at sammensætte en samling af guld minedrift lagre, rå guld aktier, guld leverandør aktier, eller noget andet bundet til værdien af ​​guld. Guldet ETF kan spejle prisen på guld, eller gearing værdien af ​​guld for store potentielle gevinster. Alene forskellige ETF’er på det offentlige marked giver investorer til at gøre spiller på prisen på guld eller de fleste enhver anden vare på samme måde.

Med en global ETF, er investorerne ofte drage fordel af potentielle økonomiske gevinster i udlandet. Global ETF’er kan indeholde “emerging market” aktiver fra virksomheder, der forventes at opleve hurtig vækst i de kommende år. Disse former for midler kan omfatte investeringer i investors hjemland, såvel som dem, der af nationer langt over hele verden.

Investorer, der ønsker at begynde at blive involveret i en global ETF bør se på skattelettelser faktorer, samt en fond omkostninger eller provision. Den investor bør læse op på hvad der er inkluderet i en ETF, som kan være som en slags “pølse”, hvor det færdige produkt ikke umiddelbart vise eller identificere dens indhold. Kyndige investorer vil komme til at kende verden af ​​globale ETFs, før de køber og sælger disse forholdsvis tilgængelige midler.

Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad er Fiat Money?
Hvad er de forskellige typer af Private Equity Capital?
Hvad er en Udskudt Premium?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er et måltid Godtgørelse?
Hvad er en Passbook?
Hvad er foreløbige udgifter?
Hvad er Capital Rationering?

Leave a Reply

trade online