Hvad er en god og afsluttende tilbud?

En bedste og endelige tilbud er et begreb, som anvendes til at beskrive et tilbud, der er forlænget uden mulighed for yderligere forhandling. Undertiden kendt som en BAFO, denne type af tilbud normalt kommer omkring efter en køber og sælger har deltaget i en proces med fremsættelse af forslag og modforslag om en form for transaktion. Når tilbuddet er præsenteret, modtageren af ​​tilbuddet har mulighed for at acceptere eller afvise det, hovedsageligt ender forhandlingerne med en afsluttet transaktion eller en opgivelse af yderligere forsøg på at gøre forretninger.

En metode til at forstå de bedste og endelige tilbud er at betragte købet af et stykke af fast ejendom. Typisk sælger begynder en forhandling med en bestemt salgspris i tankerne. Interesserede købere kan vælge at afgive bud til at købe, der er mindre end den oprindelige pris. Sælger kan ikke behandle nogen af ​​de tilbud, for at være tilstrækkelige, men det er åbent at diskutere en anderledes pris, og vil imødegå de tilbud med en salgspris, der er højere end det bud, men lavere end den oprindelige salgspris. Efter nogle igangværende forhandlinger, vil sælger eller en af ​​de potentielle købere præsentere en pris, der er de bedste og endelige tilbud, hvilket indikerer, at ingen yderligere counter tilbud vil blive underholdt. På det tidspunkt, enten de to parter er enige om at acceptere BAFO og arrangere salg, eller diskussionerne om at købe ejendommen, er forladt.

Når det drejer sig om at sikre forretningsservice, det bedste og endelige tilbud proces ofte fokuseret på at opnå de lavest mulige omkostninger fra forskellige leverandører, der tilbyder det samme sortiment og kvalitet af tjenester. I dette scenario kan et selskab forsøg på at sikre prissætning, der er overlegen i forhold til den standard prissætning udvidet af sælgeren, baseret på faktorer såsom volumen indkøb. Her kan kunden foreslå en alternativ pris for de ydelser til sælger, som til gengæld ser på prissætning og vælger at indgive reviderede prissætning, der er højere end de foreslåede kunde, men stadig lavere end den normale prissætning oprindeligt præsenteret. Som med ejendomshandel, vil en af ​​de to partier på et tidspunkt præsentere en bedste og endelige tilbud, som enten gør det muligt for sælgeren og kunden for at låse i prisfastsættelsen, eller vil afslutte forhandlingerne mellem de to parter.

Mens forlængelse af en bedste og endelige tilbud kan være verbal eller indeholdt i brødteksten i en e-mail eller anden form for kommunikation, er det ikke usædvanligt, at en formel bedste og endelige tilbud skrivelse, der skal udarbejdes. I kroppen af ​​brevet, er vilkårene for den endelige udbudspris præsenteres i detaljer for behandling af brevet modtageren. I tilfælde af at vilkårene er accepteret, vil modtageren normalt reagere med en formel accept af, at også indeholdt vilkårene for det endelige tilbud, sammen med ordskvalder, der bekræfter vilkårene er behagelig, og at en kontraktlig aftale vil snart blive præsenteret, der omfatter disse betingelser.

Hvad er Investeringsejendomme satser?
Hvad er et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er en banklicens?
Hvad er økonomisk risikoanalyse?
Hvad er besparelser konto interesse?
Hvad er kaution obligationer?
Hvad er en Microcap ETF?
Hvad er en Bank Identifier Code?
Hvad er individuel Portfolio Management?
Hvad er Self Insurance?

Leave a Reply

trade online