Hvad er en god tro depositum?

En god tro depositum er en sum af penge, der betales til en sælger eller tredjemand til at sikre en transaktion, og gør det muligt at komme videre. For visse typer af aftaler, kan en god tro depositum være påkrævet for den kontrakt, der træder i kraft. I tilfælde af at den person, der betaler depositum bakker ud eller ikke opfylder aftalen, kan modtageren bevare depositum som kompensation.

En almindelig situation, hvor god tro depositum opstår, er i fast ejendom kontrakter, hvor det er kendt som alvor penge. I disse transaktioner, sætter køberen ned en procentdel af den tilbudte pris som sikkerhed for engagement. Hvis handlen går igennem, vil være i god tro depositum der skal anvendes på salgsprisen. Hvis det ikke som et resultat af en fejl af køber, sælger bevarer depositum.

God tro indskud bruges også af assurandører for værdipapirer, såsom kommunale obligationer og aktier. Når en værdipapirer tilbyder er forberedt, er assurandører får mulighed for at byde på den. Bydende skal lægge en god tro depositum som en indikator for, at de er klar til at fuldføre transaktionen. Dette sikrer, at virksomheder og regeringer, der tilbyder værdipapirer kan vælge en emissionsgarant i fortrolighed.

For folk der er involveret i handel med aktier og futures, kan en god tro depositum kræves for at opretholde en margen. Det beskytter den anden part i handlen fra tab. I alle disse situationer, er deponere en procentdel af den foreslåede salgspris. Den valgte procentdel varierer afhængigt af kontraktens art og præferencer af parterne. Som hovedregel er der branchestandarder, at de fleste folk følger ved fastsættelsen af ​​en god tro depositum.

God tro indskud kan også bruges af sælgere og mæglere af råvarer som afgrøder. Potentielle købere lægge et depositum, der sikrer de vil betale for levering af produktet. Hvis der er et problem med kontrakten, køberen kan fastholde depositum.

Ved at sætte ned i god tro depositum, er en kvittering for deponeringen således at der i tilfælde der er en tvist, er det beløb, klart dokumenteret. Folk er også forsynet med en kontrakt, der angiver, hvornår og hvordan god tro depositum kan tilbageholdes eller løslades. Det er vigtigt at læse betingelserne grundigt, undgå overraskelser og for at få eventuelle spørgsmål, inden kontrakten underskrives, og dreje over midlerne.

Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er finansiel Svig?
Hvad er Loan Stock?
Hvad er et kapitalindskud?
Hvad er et fælles checkkonto?
Hvad er de bedste tip til handel Fx derivater?
Hvordan skriver jeg en Investor Forslag?
Hvad er et abstrakt i afsnit?
Hvad er Pension Lån?
Hvad er en udgift metode?

Leave a Reply

trade online