Hvad er en Gold Credit Card?

I fortiden var et guld kreditkort de mest elite kreditkort til rådighed på markedet. Det repræsenterede en forbruger eller virksomhed med et bedre end gennemsnittet kredit score og har typisk en langt højere kreditmaksimum. Over tid, langsomt at eje en guld-kreditkort mistede sin prestige på grund af den overflod af kreditkort produkter, der udbydes til forbrugerne.

American Express ® er virksomheden mest kendt for sin introduktion af guld kreditkort i 1966. En grundlæggende American Express ®-kort var en nuance af grøn, men et guld-kreditkort blev indført som en elite token, der repræsenterer en højere end gennemsnittet kreditmaksimum. Siden den tid, der blev indført American Express ® en platin-kort og en sort kort, der er endnu mere prestigefyldte og udgør en endnu højere grad af kreditværdighed.

I dagens verden er der en overflod af kreditkort, hvorfra man kan vælge, men der er stadig kun tre store aktører: MasterCard ®, Visa ® og American Express ®. I 1985 blev Discover ® Card indført, men det er stadig begrænset i brug i dag. De tre store kreditkort virksomheder har et utal af banker, hvorigennem de kan tilbyde kredit til forbrugerne.

Kreditkort varierer meget, ikke kun hvad angår antallet af forskellige banker, der tilbyder dem. Som et incitament for kunderne at vælge deres kreditkort, banker tilbyder returkommission i form af kontanter tilbage, frequent flyer miles og belønninger programmer. For hver dollar brugt på det kreditkort, kan en forbruger tjene enten penge tilbage eller peger mod belønninger som flyafgange og gavekort.

Desuden kan renten af ​​kreditkort varierer meget. Bare fordi en person er en god kreditrisiko og kan få et kort som et guld-kreditkort, betyder ikke, at renten nødvendigvis vil være lav. Faktisk kan renten også være højere, da ejeren betaler for det privilegium at eje en prestigefyldt kreditkort. Rentesatserne vil næsten altid være højere for personer med under gennemsnittet kredit score, fordi den risiko, som den udstedende bank-eller kreditkort selskab er højere.

I nogle tilfælde er de årlige gebyrer for guld og andre typer af kreditkort opkrævet. American Express ®-kort, uanset farve, typisk ledsaget af årlige gebyrer for brug af kortet. Et årligt gebyr kan variere afhængigt af kortet produkt, der tilbydes, og den prestige, det tillægger brugeren.

Hvad er Short-Term Financial Management?
Hvad er et monetært Award?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er en fælles konto?
Hvad er et realkreditlån mægler?
Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er en låneaftale?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er en afhængighed fritagelse?
Hvad er en afsluttende transaktion?
Hvad er foreløbige udgifter?

Leave a Reply

trade online