Hvad er en Gold Credit Card?

I fortiden var et guld kreditkort de mest elite kreditkort til rådighed på markedet. Det repræsenterede en forbruger eller virksomhed med et bedre end gennemsnittet kredit score og har typisk en langt højere kreditmaksimum. Over tid, langsomt at eje en guld-kreditkort mistede sin prestige på grund af den overflod af kreditkort produkter, der udbydes til forbrugerne.

American Express ® er virksomheden mest kendt for sin introduktion af guld kreditkort i 1966. En grundlæggende American Express ®-kort var en nuance af grøn, men et guld-kreditkort blev indført som en elite token, der repræsenterer en højere end gennemsnittet kreditmaksimum. Siden den tid, der blev indført American Express ® en platin-kort og en sort kort, der er endnu mere prestigefyldte og udgør en endnu højere grad af kreditværdighed.

I dagens verden er der en overflod af kreditkort, hvorfra man kan vælge, men der er stadig kun tre store aktører: MasterCard ®, Visa ® og American Express ®. I 1985 blev Discover ® Card indført, men det er stadig begrænset i brug i dag. De tre store kreditkort virksomheder har et utal af banker, hvorigennem de kan tilbyde kredit til forbrugerne.

Kreditkort varierer meget, ikke kun hvad angår antallet af forskellige banker, der tilbyder dem. Som et incitament for kunderne at vælge deres kreditkort, banker tilbyder returkommission i form af kontanter tilbage, frequent flyer miles og belønninger programmer. For hver dollar brugt på det kreditkort, kan en forbruger tjene enten penge tilbage eller peger mod belønninger som flyafgange og gavekort.

Desuden kan renten af ​​kreditkort varierer meget. Bare fordi en person er en god kreditrisiko og kan få et kort som et guld-kreditkort, betyder ikke, at renten nødvendigvis vil være lav. Faktisk kan renten også være højere, da ejeren betaler for det privilegium at eje en prestigefyldt kreditkort. Rentesatserne vil næsten altid være højere for personer med under gennemsnittet kredit score, fordi den risiko, som den udstedende bank-eller kreditkort selskab er højere.

I nogle tilfælde er de årlige gebyrer for guld og andre typer af kreditkort opkrævet. American Express ®-kort, uanset farve, typisk ledsaget af årlige gebyrer for brug af kortet. Et årligt gebyr kan variere afhængigt af kortet produkt, der tilbydes, og den prestige, det tillægger brugeren.

Hvad er en udskudt betaling?
Hvad er et index Bond?
Hvad er en forsikringsagent?
Hvad er finanspolitisk styring?
Hvordan vælger jeg den bedste interesse for realkreditlån?
Hvad er Core Capital?
Hvad er en empirisk Sandsynlighed?
Hvad er forskellen mellem indkomstskat, punktafgifter, og direkte beskatning?
Hvad er et Udbytte udbetaling?
Hvad er garant aftale?
Hvordan vælger jeg mellem en Roth og September IRA?

Leave a Reply

trade online