Hvad er en Grant forslag?

Hvert år, den amerikanske regering sammen med private fonde og offentlige virksomheder tilbyde milliarder af dollars i støtte til enkeltpersoner og organisationer, der skal anvendes til specifikke projekter. Denne finansiering, som kaldes et tilskud, kræver ingen godtgørelse, så længe den bruges til at finansiere projektet, hvortil de blev tildelt. Tilskud kan gives til enkeltpersoner, non-profit eller ikke-for-profit virksomheder, velgørende organisationer eller uddannelsesmæssige faciliteter. For at modtage et tilskud, dog skal den potentielle modtageren indsende en formel anmodning til organisationen. Denne anmodning kaldes et tilskud forslag.

Grant forslag kan indsendes i en række forskellige måder. Nogle organisationer giver en ansøgningsblanket, mens andre kræver, at anmoderen til at indsende et skriftligt dokument, der kaldes et fuldt tilskud forslag. De krav til udfyldelse af tilskuddet forslaget er normalt præciseret i en begæring om forslag (RFP), som tjener som en retningslinje for udarbejdelse af tilskud forslag.

Forberedelse af en vellykket tilskud forslag generelt indebærer efter en standard proces. Når de interesserede parter, der ofte omtales som interessenter, har fastslået, at tilskuddet vil passe, at organet eller organisations behov, bør der kunne ydes forfatter eller administrator gennemgang RFP. Særlig opmærksomhed bør rettes til formatering, side tæller, og alle de nødvendige komponenter til kvalifikation. Den ansvarlige for at skrive tilskuddet forslaget skal derefter udarbejde en skitse eller standardformat ark der skal følges af alle, der er involveret i skriveprocessen.

Normalt et tilskud forslag består af en række sæt komponenter. Et følgebrev er næsten altid nødvendigt, og selv om dette skal være kortfattede, men også rettelig burde opsummere tilskuddet forslaget. Følgebrevet skal indeholde oplysninger om ansøgeren, hvordan pengene vil blive brugt, og iøjnefaldende oplysninger om, hvorfor ansøgeren er en god pasform til finansieringen.

I kroppen af ​​tilskuddet forslaget, skal ansøgeren give en vurdering af agenturets behov, og derefter tage fat på specifikke mål, at agenturet håber at opnå med, at finansieringen. En detaljeret beskrivelse af det foreslåede program skal også indberettes. Denne plan vil detaljer, hvordan pengene vil blive brugt, og omfatte en tidslinje for at nå de erklærede mål. Tilskuddet Forslaget skal også beskrive de midler, hvormed opfyldelsen af ​​disse mål vil blive målt.

Et tilskud forslag normalt tilbyder detaljerne på anmoderen kvalifikationer, herunder bios af nøglemedarbejdere tidligere resultater resuméer, og en oversigt over den finansielle status for agenturet. Ofte, er et foreløbigt budget, også påkrævet. Endelig bør et sammendrag afsnit sendes, indkapsle vigtigste punkter og giver et hurtigt overblik over det foreslåede program. Hvis RFP tillader det, kan et appendiks bruges til dokumentation, fuld BIOS, eller andre relevante oplysninger, der vil bidrage til at gøre sagen til prisen.

I de senere år er det blevet almindelig praksis for finansiering af agenturer til at anmode om et kort brev af henvendelse fra potentielle ansøgere, før en fuld tilskud forslag er indsendt. Dette medvirker til at frasortere de ansøgere, hvis målene ikke passer til statsstøtteydere ‘mission. Denne proces forhindrer også, at organer fra at bruge en masse tid og penge på at samle fuld støtte forslag om penge, som de enten ikke er kvalificeret eller ikke er i stand til fuldt ud at udnytte.

Vellykket give forslag skrive sig nøje organisation, planlægning, og dygtige udførelse. Ofte er et team dannet for at håndtere skrive forskellige sektioner, og en person sigtet for at sammensætte det endelige produkt. Hver give forslag skal være omhyggeligt redigeret, og læse for både indhold og formatering. Nogle gange, forskellen mellem at være tildelt den ønskede finansiering og tabe ud er i små detaljer.

Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er et revisionsudvalg?
Hvad er ulemperne ved en 100% realkreditlån?
Hvad er finansieringsoversigten metode?
Hvad er en udtrykkelig Kontrakt?
Hvad er glas Insurance?
Hvad er en cash flow?
Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvad er de forskellige typer af arbejdsløshedsforsikringen for selvstændig?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er EU forbrugerprisindekset?

Leave a Reply

trade online