Hvad er en gruppe Annuity?

En gruppe annuitet er en delt pensionering eller pension plan for, hvor betalingerne er fremstillet af en enhed, såsom en arbejdsgiver, på vegne af en gruppe. De er typisk udstedt af livsforsikringsselskaber. For at kvalificere sig til en gruppe livrente, skal dens kombineret medlemmer opfylder visse skattemæssige krav.

Gruppe livrenter består af den samlede fond og de underliggende enheder. Alle medarbejdere betale til en enkelt fond, men enhederne er nødvendige for senere bestemmelse af førtidspension. Bund, behøver medarbejderne ikke investere i særlige fonde, men de har en på forhånd fastsat stykke af den samlede investering.

Forsikringsselskabet ansvaret for at forvalte en gruppe livrente vil typisk håndtere tage betalinger fra deltagerne, at investere bidrag, og distribution af betaling til medarbejdere, når de er pensionerede. Typiske gruppe annuitet omkostninger omfatter særskilt konto gebyr og administrative eller kontrakt gebyr. Det særskilte regnskab Gebyret dækker ansvaret for ledelsen af ​​investeringen. Administrative gebyrer omfatter alle omkostningerne ved håndteringen af ​​gruppen, der ejer de investeringer, såsom provisioner for forsikringsagent.

De fleste gruppe livrenter har flere muligheder for udbetaling. Ved pensionering, kan en medarbejder normalt vælge at anvende midlerne til at købe et fælles liv eller livrente eller til at modtage et engangsbeløb. Udbetaling af en gruppe livrente er typisk lavet på et forudbestemt pensionsalderen. Under visse betingelser, er det også muligt at få udbetalt før eller efter, at medarbejderen har nået den alder. Den typiske Målet med investeringen er at levere 40 til 60 procent af pensionist indkomst, før det er udbetalt.

Metropolitan Life Insurance Company i De Forenede Stater (USA) tilbudt den første gruppe livrente i begyndelsen af ​​1920’erne. I de tidlige dage af gruppen livrente, var det ofte den primære indtægtskilde for mange pensionister. Når den amerikanske regering har bestået Social Security Act af 1935, gruppe livrente salg faldt. Til sidst de to ydelser tjente som supplerende pensionskasser for mange pensionister.

I flere år var gruppen livrenter primært tilbydes som led i en pensionsordning. Når pensionsordning modellen faldet i popularitet, de annuiteter begyndte at blive tilbydes oftere som en del af en medarbejders pensionering bidrag planen. Med dette system, gør medarbejderen løbende indbetalinger til en pensionskasse, der typisk modsvares af den ansatte. Mange virksomheder vil kræve, at en medarbejder blive i virksomheden i et bestemt antal år til at blive fuldt optjent og modtage de matchede fonde, men der er nogle organisationer, som tilbyder disse midler uden disse betingelser.

Hvad vil det sige at være overtræk?
Hvad er Deeds?
Hvad er en Retirement Portfolio?
Hvad er annuitetslån?
Hvad er Incremental Cash Flow?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er monetære aktiver?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvad er en skattefri Money Market Fund?
Hvad er Market målretning?
Hvad er en monetær model?

Leave a Reply

trade online