Hvad er en handels-Discount?

Også kendt som handel rabatter, en handel rabat er en situation, hvor nogle typer af prisnedsættelser er forlænget med en sælger i bytte for køberen accepterer at betale for købet inden for en bestemt periode. En rabat kan anvendes til køb af varer eller tjenesteydelser fra en leverandør, erhvervelse af investeringer via en mægler eller en forhandler, eller detailsalget, der opstår mellem en forhandler og en forbruger. I tilfælde af, at køber undlader at fremsende betalingen inden for den fastsatte tidsramme, er rabatten normalt erklæres ugyldig, og det skyldige beløb justeres for at afspejle den standard eller listeprisen for de produkter, der købes.

Med salget af produkter fra en leverandør til en køber, kan handlen rabat blive udbudt som et middel til at tilskynde køberen til at afgøre balancen i fakturaen så hurtigt som muligt. I nogle tilfælde kan rabatten være struktureret som en procentdel ud for den offentliggjorte pris, med den rabat skiftende som længere tid der går. For eksempel, kan køber anvende en fem procent rabat, hvis fakturaen er betalt inden for fem arbejdsdage efter udstedelsen, to procent, hvis betalt mellem seks og ti dage efter udstedelsesdatoen, og en procent, hvis betalt 11-15 dage efter fakturadato . Hvis fakturaen forbliver åben efter femten dage, er ingen rabat af enhver art, til vægten, og køber skylder standard prisen for de bestilte varer.

Det samme generelle tilgang kan finde anvendelse på erhvervelse af værdipapirer. Hvis investor køber på margin, kan kurtage give en vis form for rabat, hvis beløbet af margenen er betalt inden for en bestemt periode efter handelen ordren udføres. Hvis omstændighederne ikke tillader investor at gå på pension den gældsforpligtelse inden for denne tidsramme, vil han eller hun er ansvarlig for at betale den aftalte markedsprisen, plus enhver standard mæglergebyrer, der gælder for transaktionen.

Selv små detailhandlende kan vælge at forlænge en handel rabat til forbrugerne eller andre små virksomheder inden for området. For eksempel kan en lokal slagterforretning levere charcuterivarer til en lokal restaurant, der strækker sig en handel rabat, hvis restauranten betaler for kød inden for 20 dage, snarere end standard tredive dage. Rabatten kan være et bestemt beløb i dollar, og beregnes som en procentdel af de samlede omkostninger af ordren. Hvis restauranten ikke behandle betalingen på mindre end tyve dage, er rabatten fratrækkes det beløb overføres til slagteren.

En detailhandler kan også vælge at forlænge en handel rabat til særlige kunder, som har tendens til at købe i større mængder, eller til lokale velgørende organisationer, der opererer på stramt budget. I begge tilfælde får køberne til gavn for at betale mindre for den samme mængde produkter, mens de sælgere, der bør modtage betalinger i en kortere tidsramme, en situation, der har tendens til at øge effektiviteten af ​​virksomhedens cash flow.

Hvad er Pork Bellies?
Hvad er Deeds?
Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad er en cosigner?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er konsekvenserne af indgivelse af konkursbegæring?
Hvad er en indtægt sammenfattende regnskab?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvad er en rate gæld?
Hvad er en interaktiv Broker?
Hvad er en Grant forslag?

Leave a Reply

trade online