Hvad er en Health Savings Account Insurance Plan?

En medicinsk opsparingskonto forsikring planen er en form for sygesikring konto. En person kan vælge en sundheds-opsparingskonto forsikring planen, når han har høj fradragsberettigede sygesikring. Han indskud før skat penge ind i en sundheds-opsparingskonto til at betale for medicinske udgifter op til den aktuelle mængde af hans fradragsberettigede. Denne måde, forsikring indehaveren har penge til rådighed til at betale for de lægeudgifter han er ansvarlig for ud af sin egen lomme.

Ofte sygesikring planer omfatter selvrisikoen. En selvrisiko er et beløb af penge en forsikring planen indehaveren skal betale for lægeudgifter ud af sin egen lomme. For eksempel kan en person have en sygeforsikring plan, der omfatter en selvrisiko på $ 5.000 US Dollars (USD). I et sådant tilfælde, har han til at betale de første $ 5.000 USD af sin årlige udgifter til lægebehandling, før hans forsikring vil dække hans lægehjælp omkostninger. For at gøre mødet disse udgifter lettere, kan en person melde sig til en sundhedsmæssig opsparingskonto.

Med en sundheds-opsparingskonto forsikring planen, kan en person sædvanligvis redde en del af sin indkomst i retning af lægeudgifter, at hans forsikring ikke dækker. De penge, der er indsat på en opsparingskonto er normalt fradragsberettigede, hvilket betyder, at en person kan spare penge ved at vælge at åbne denne type konto i stedet for blot at lægge medicinske bekostning penge ind på en almindelig opsparingskonto. Derudover sundhed opsparingskonto indskud normalt optjener interesse, hvilket betyder en person kan gradvist akkumulere mere penge, der anvendes mod hans udgifter til lægebehandling.

Når en person åbner en sundheds-opsparingskonto forsikring plan, han kan samle en stor sum penge over tid. Med denne type konto, er en person som regel lov til at rulle over ubrugte penge om året. Dette er i modsætning til en lignende type konto, som kaldes et fleksibelt forbrug konto. En fleksibel udgifterne konto ikke normalt tillader videreførelse af midlerne. I stedet kan en person miste ubrugte penge, der er en del af en fleksibel udgifterne konto.

Der er regler, der styrer hvor mange penge, en person kan bidrage til sundhed opsparingskonto forsikring om året. Normalt kan en borger med familier, bidrager med mere end en enkelt person. En person, der har denne type konto er også underlagt regler, der styrer, hvordan pengene kan bruges. En person kan kun bruge denne type konto til at betale for kvalificerede medicinske behandlinger, undersøgelser, procedurer og lægebesøg.

Hvad Er Futa Skat?
Hvad er Monopolistisk konkurrence?
Hvordan beskytter jeg et bankkort?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Supplies?
Hvad er Cash Pooling?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvad er asymmetrisk information?
Hvad er et køb af værdipapirer aftale?
Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?

Leave a Reply

trade online