Hvad er en helligdag?

En helligdag er en dag, hvor pengeinstitutterne er juridisk lukket. Helligdage ofte falder sammen med et lands nationale helligdage. For eksempel, hvis nytårsdag er en national ferie i et bestemt land denne dag er ofte en helligdag som godt. Bank lukninger må ikke være begrænset til nationale helligdage, dog. Nogle steder, observere banker regionale helligdage samt skæringsdatoer, der er kun af betydning blandt banker og andre finansielle eller offentlige institutioner.

Uanset hvor en bank er beliggende, udtrykket helligdag betyder, at banken er lukket på en bestemt dag. Dette er dog ikke omfatter weekend dage, hvor banken normalt ville lukke. Bank transaktioner er ikke behandlet på på helligdage, selv om de blev indledt før starten af ​​ferien. Stedet er de typisk holdt indtil næste arbejdsdag for normal behandling.

Helligdage ofte falder på dage, hvor en stor del af et land eller en region arbejdsstyrke ville have fri fra arbejde. For eksempel, hvis medarbejdere, der ikke er afgørende for en regions sikkerhedsmæssige og generelle drift har normalt en fridag, kan denne dag blive markeret som en helligdag så godt. Væsentlige arbejdere omfatter nytte medarbejdere og dem, som tilbyder alarmtjenester, såsom politifolk og brandmænd. Offentlig sundhedspersonale er også betragtes som afgørende arbejdstagere i de fleste tilfælde.

I USA, er nytårsdag, Thanksgiving Day, og jul nationale helligdage. Bankerne er også lukket på præsidenter Day, Memorial Day, Independence Day, og Labor Day. Veteran Dag, Dr. Martin Luther King Jr. Day, og Columbus Day er USA helligdage også.

I Det Forenede Kongerige, afviger helligdage fra dem i USA. De omfatter nytår og juledag, anden juledag, Langfredag, og påske. Bankerne også tæt på den første og sidste mandag maj, der er nævnt som primo maj og Spring Bank Holiday, hhv. Storbritannien banker også tæt på Summer Bank Holiday som falder på den sidste mandag i august.

Udtrykket helligdag ikke altid henvise til en helligdag eller en fejring af en slags. Den kan også bruges til at beskrive en dag, hvor en bank eller en gruppe af banker er lukket for at regulere problemer eller svigt i en bank eller et system af banker. I 1933 erklærede USA, præsident Franklin Roosevelt en fire-dages helligdag som reaktion på udbredt bankkrak. Dette gav regeringen og bankerne tid til at omgruppere og udvikle løsninger til banksektoren spørgsmål.

Hvad er Unified Tax Credit?
Hvad er Formueindkomst?
Hvad er afdækningsstrategier?
Hvad er de bedste tips til Automated Valuta Trading?
Hvad er de forskellige typer af lavrisiko-Gensidige fonde?
Hvad er finansielle Højdepunkter?
Hvad er en teknologi, ETF?
Hvad er et Mid Cap Stock?
Hvad er Private Venture Capital?
Hvad er en indtægt lønmodtager?
Hvad er en navngivet modtageren?

Leave a Reply

trade online