Hvad er en High Net Worth Individuel?

En high net worth individ er en person med store personlige økonomiske bedrifter. Traditionelt anvendte udtryk var millionær, men i de senere år har begrebet high net worth enkelte er blevet deskriptor af valg. En high net worth enkelte har økonomiske aktiver til en værdi mere end US $ 1 million.

High net worth bruges til at beskrive finansielle aktiver, diskontering fast ejendom. Det gør en stor forskel i antallet af mennesker, der kan klassificeres som formuende privatpersoner: i 2003 var der næsten 2,2 millioner mennesker i USA, som ville blive klassificeret som havende høj nettoformue, mens mere end 7.900.000 mennesker havde aktiver, herunder ejendomsmægler værdi på over en million dollars. Ud over kategorien af ​​formuende personer (HNWIs), er der en anden kategori, der kaldes ultra-high net worth enkeltpersoner (UHNWIs), der består af folk med finansielle aktiver på over USD 30 millioner. I den globale befolkning, gør denne anden kategori op omkring 1% af den samlede high net worth befolkning.

Den prestige engang forbundet med at være en høj nettoformue person har aftaget noget i de seneste årtier, da dette niveau af velstand bliver mere og mere almindeligt, især i USA. I hele USA, kan man finde Hele kvarterer befolket udelukkende af formuende privatpersoner, og i nogle dele af erhvervslivet er det ikke ualmindeligt for den gennemsnitlige medarbejder at blive fremdrevet til high net worth status ved deres årlige indkomst. Med nedskrivningen af ​​dollaren mod mange udenlandske valutaer, var store dele af udenlandske befolkninger også hævet til status for formuende privatpersoner blot som et resultat af den relative værdi af deres rigdom.

Ud over fremme af en stor sektor af mennesker til high net worth status, få en ikke-uvæsentlig antallet af mennesker nåede niveauer af super-millionær eller milliardær, som begge handler om at forlade normale formuende privatpersoner følelse, som om de er i en lavere klasse. Pr. 2005 var der mere end 600 US-dollar milliardærer i verden, med de bedste 34, der på over USD 10 mia. Med rigdom på disse niveauer,. Hele niveauer af luksus findes, der er utilgængelige for dem, formuende privatpersoner, der kun et par millioner dollars til deres rådighed

Virksomheder, eksisterer der henvender sig udelukkende til formuende privatpersoner og deres livsstil. Alt fra personlige fast ejendom, smykker mæglere, kidnapper og løsepenge forsikring, sejlsport, og finansielle investeringer, der er specialister, der helliger sig til høj nettoformue eller ultra-high net worth enkeltpersoner og deres specifikke behov.

Hvad er långivere pant forsikring?
Hvad er legemsbeskadigelse dækning?
Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvad betyder Går Lang Mean?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad er en retmæssige ejer?
Hvordan sælger jeg skrot guld?
Hvad er et område revision?
Hvad er et stramt program?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er et realkreditlån?

Leave a Reply

trade online