Hvad er en høj pris-strategi?

En høj prisstrategi er et markedsførings-strategi, hvor en høj pris er tildelt til en vare eller tjenesteydelse, som producenter, forhandlere eller producenter af service. Dette er kun én type af prisfastsættelsesmetode eller en strategi ud af en bred vifte af metoder, der kan udnyttes til salg af produkter eller tjenesteydelser. Der er flere betingelser, hvorunder en høj prisstrategi kan henføres til salget af sådanne produkter, herunder for det unikke, kvalitet eller sjældenhed af et element, eller blot som et middel til at drage fordel af uforsigtige forbrugerne.

Når et element er unikt fra en masse af lignende produkter, kan sælgerne af punktet udnytte dette faktum til at anvende en høj pris strategi. Det unikke ved produktet kan skyldes en række faktorer, herunder farve, sjældenhed, ingredienser, præsentation eller emballage. Et godt eksempel på dette kan ses i tilfælde af salg af forskellige former for smykker. Når en kostbar sten er en anden farve eller størrelse end hvad der er normen, vil juvelerer drage fordel af de unikke egenskaber til at praktisere en høj pris strategi. I dette tilfælde kan den pris for det pågældende stykke af ædle sten blive markedsført til forbrugerne til en langt højere pris, end de normalt ville betale for sådan en sten, hvilket betyder, at de har reageret på den høje pris strategi udnyttes af markedsførere af juvel .

Et andet eksempel, hvor en høj pris strategi kan være praktiseres er, når kvaliteten af ​​elementet er højere end af samme type vare. For eksempel, hvis en skønhed butik ligger i et eksklusivt kvarter indeholder en masse ekstra tjenester, og hyrer de bedste stylister i branchen, kan det effektivt og med succes praktisere en høj pris strategi på grund af den værdi, som folk vil placere på service. En sådan værdi kan skyldes den følelse af eksklusivitet, der tillægges ved at gå til den pågældende skønhedssalon, selv om den opkræver mere end tre gange, hvad de nærmeste rivaler afgift.

Den anden tid, hvor denne strategi kunne være praktiseres er, når marketingfolk forsøger at bedrage folk for at gøre nogle hurtige penge,. I et sådant tilfælde vil værdien af ​​en underlødig godt være mærket op og præsenteret eller sælges til en ublu pris. Folk, der ved, hvad man skal kigge efter er muligvis genkende den fidus for, hvad det er, men andre vil måske stadig falder for denne form for manøvre. Et eksempel er salg af bestemte elektroniske elementer på dyre priser, selv om nogle af de komponenter, der anvendes i gør dem ikke måle sig med kvaliteten af ​​denne i andre elektroniske elementer, der rent faktisk dyrere pga. deres kvalitet.

Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund software?
Hvad er Franchise Insurance?
Hvad er Online Private Banking?
Hvad er en åbningsbalance?
Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?
Hvad er sikkerhed?
Hvad er volatilitet?
Hvad er et tab Justering bekostning?
Hvad er fordelene af Black-Scholes-modellen?
Hvad er Home Mortgage Insurance?
Hvad er et tab fremførselsberettigede?

Leave a Reply

trade online