Hvad er en høj-risiko Långiver?

En høj-risiko långiver har specialiseret sig i at udstede lån eller kreditter til privatpersoner med dårlig eller begrænset kredit historie. Den udlånspraksis og kriterierne varierer mellem høj-risiko långivere, men i de fleste tilfælde en høj-risiko långiver beskytter sig mod tab ved at beregne højere renter og gebyrer. En høj-risiko for långiver kan specialisere sig i at tilbyde en bestemt type af lån eller kredit produktet eller kan tilbyde flere forskellige typer af finansielle produkter til sine kunder.

Der er mange enkeltpersoner, der er berettigede til standard kredit og lån produkter, fordi de enten har en beskadigede kredit historie eller ingen kredit historie overhovedet. Disse mennesker kan have et behov for kredit eller for lån, dog, og så kan se at subprime långivere og kreditkortselskaber for at få hjælp. For høj-risiko långivere, arbejder med disse kunder en satsning, da deres kredit historie kan indikere, at der er stor sandsynlighed for, at låntageren ikke vil tilbagebetale lån eller kreditkort balance i tide, eller endda betale den tilbage på alle. I tilfælde, hvor låntager ikke har nogen kredit historie er långiver begrænset i sin evne til at afgøre, om den enkelte vil kunne råde bod på gælden.

Mange virksomheder specialiserer sig i udsteder kreditkort til folk med dårlig eller ingen kredit historie. Disse kort er udstedt af en høj-risiko långiver til personer, som enten ikke lykkedes tidligere kredit godt eller som ikke har haft kreditkort i fortiden. Disse kort har typisk lave grænser, høj rente, og kan også kræve, at deres ejer betale flere gebyrer til både få kortet samt for at bevare kortet i god behold. Nogle gange kan en høj-risiko långiver vil kræve debitorerne til at sikre et kreditkort ved at åbne en opsparingskonto. Mængden af ​​penge i opsparingskonto afgør kortets kreditmaksimum, og långiver herefter har evnen til at udnytte midlerne på kontoen, hvis kortholder misligholder sine betalinger.

Andre subprime långivere specialiseret sig i at udstede mere traditionelle lån, såsom realkreditlån og kontantlån. Personer med dårlig kredit kan finde sig selv har brug for et personligt lån til at betale gælden, starte en virksomhed eller møde andre behov. Hvis låntager ikke kan finde en cautionsmænd, der arbejder med en høj-risiko långiver kan være hans eneste mulighed. Kritikere af højrisiko-lån bemærke, at både subprime kreditkort og lån ofte kan gøre tingene endnu vanskeligere for dem med beskadiget kredit og penge ledelsesmæssige problemer, da de høje renter og gebyrer, kan gøre gælden meget vanskeligt at tilbagebetale.

Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?
Hvad er en forhandlinger enhed?
Hvad er indkomst Asset Allocation?
Hvad er en Grant forslag?
Hvad er Bond Konveksitet?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er en kollektiv Trust?
Hvad er aktivklasse Retur?
Hvad er en Silver Penny?
Hvad er 1099 Fradrag?
Hvad er en gennemsnitlig pris metode?

Leave a Reply

trade online