Hvad er en hybrid økonomi?

En hybrid økonomi er enhver form for lokal, statslig eller national økonomisk system, som indebærer en mere eller mindre lige fokusere på to forskellige typer økonomi. Denne hybrid eller dual økonomi er en forholdsvis fælles struktur, som er blevet brugt i mange forskellige sammenhænge i løbet af menneskehedens historie. Nogle eksempler på en hybrid økonomi kan omfatte en militær-industriel økonomi, et universitet-industri baseret økonomi, eller hybrid økonomi primært baseret på en blanding af erhvervslivet og det offentlige.

I bedste af situationer, vil en hybrid økonomien trække på de stærke sider hos hver større komponent og samtidig minimere de svagheder, der ligger i en enkelt tilgang til en økonomi. For eksempel kan en hybrid økonomi, som hvilede på et fundament af landbrugs-og fremstillings elementer opnå en balance, der tillod personer, der bor inden for økonomien til at nyde masser af frugt, grøntsager, kød og mejeriprodukter til at forbruge og investere i. På samme tid, denne blandede eller hybrid økonomi ville også sikre, at andre varer kunne produceres til en omkostningseffektiv skala inden for retskredsen. På grund af karakteren af ​​blandingen, kan industriaffald tænkes at være minimeret, og produktiviteten vil blive styrket på grund af den afbalancerede ernæring i den generelle befolkning.

Men ikke alle er en fan af den hybride økonomi. Et fælles perspektiv er, at tilstedeværelsen af ​​en hybrid økonomien kan hæmme forskningen, som ikke er direkte relateret til en eller begge af de to økonomier inden for den overordnede struktur. Dette kan føre til situationer, hvor økonomien er dårligt rustet til at håndtere ændringer i teknologi, videnskabelige opdagelser, eller endda politiske situationer. Andre stedet potentialet for en øget trang til eller behov for at mikrostyre ene eller begge vigtige aspekter af økonomien, omlede ressourcer, der kunne bruges til bedre fordel.

Den hybride økonomi model synes at fungere bedst, når balancen mellem de to komponenter holdes i balance, er sekundære økonomi aktivt fremmes, og fokus på hybrid blanding ikke forbruge alle de ressourcer til rådighed inden for retskredsen. Dette hjælper med til at minimere chancerne for at blive lukket for teknologiske fremskridt og andre faktorer, som kunne i sidste ende til gavn for personer der bor inden for hybrid økonomien.

Hvad er de bedste tips til Fuldfører Revision Steps?
Hvordan er værdien af ​​en Bond Bestemt?
Hvad er en helligdag?
Hvad er en Køb-Down?
Hvordan får jeg et personligt lån?
Hvad er automatiseret Regnskab?
Hvordan beregner jeg Nettogæld?
Hvad er en fast takst Cash ISA-?
Hvad er en aktiebog?
Hvad er vækst Regnskab?
Hvad er Public Sector Accounting?

Leave a Reply

trade online