Hvad er en import kvote?

En import kvote er en beskyttelsesforanstaltning, som sætter en fast kvote eller grænse for antallet af enheder af en given vare, der kan indføres inden for en bestemt periode. En kvoten af ​​denne type er designet til at hjælpe med at opretholde en rimelig balance i markedet, så indenlandske producenter at konkurrere med producenter, der fremstiller varer uden for landet. Kritikere har tendens til at se importkontingentet laver mere skade end gavn, hævder, at grænsen fører til produktion af sub-standard varer, som smugles ind i landet illegalt, og som giver indenlandske virksomheder med en urimelig fordel på markedet.

I mange situationer, er importkvoten sat til et loft, der er lidt mindre end det, der kaldes frihandel. Frihandel er en situation, hvor den internationale handel med varer er ikke omfattet af regeringens indgreb, og bygger på efterspørgsel til at bestemme hastigheden af ​​import og eksport relateret til et bestemt produkt. Når kvoten er under frihandel niveauer, er det kendt som en bindende kvote, da det effektivt binder mulighed for at importere varer over et vist antal for en periode. Når importen kvote lig med eller højere end den nuværende frihandel, er det kendt som en ikke-bindende kvote, da det giver mulighed for import baseret på både nuværende efterspørgsel og fremskrivninger af den fremtidige efterspørgsel.

Tilhængerne af importkontingentet føler denne tilgang er nødvendig for at beskytte økonomien i nationens modtager varerne. Placering grænser gør det muligt for en del af efterspørgslen efter disse varer som skal opfyldes af produkter, der produceres inden for landets grænser, en bevægelse, der medvirker til at sikre job er til for borgerne, der er beskæftiget i produktionen af ​​disse varer. Samtidig hjælper den foranstaltning til at forhindre indenlandske eller importerede varer fra overvældende på forbrugermarkedet, og sikrer, at forbrugerne har flere muligheder for, hvilke produkter at købe.

Kritikere mener, at behovet for en importkvote for at beskytte forbrugernes interesser er unødvendig. Begrænse mængden af ​​importerede varer har potentialet til at begrænse forbrugernes valgmuligheder, i stedet for at udvide dem. Desuden kan de grænser, rent faktisk har en negativ indvirkning på økonomien, da forbrugerne kan betale en højere pris for let tilgængelige indenlandske produkter, og derfor ikke har råd til andre typer af produkter, som de ellers ville købe.

Selvom der er uenighed om effektiviteten af ​​importkontingentet, er der ofte aftale om, hvordan den kvote sammenligner med anvendelsen af ​​toldsats tillæg på importen. Typisk er tariffen opfattes som en mere effektiv måde at sætte grænser for tilgangen af ​​international godstransport uden at placere uforholdsmæssigt store ulemper for producenter, der importerer varer. For mange repræsenterer takster den bedste løsning, når det kommer til at bevare en sund økonomi, hvilket giver forbrugerne en bred vifte af købsoptioner, og i at fremme en sund konkurrence blandt leverandørerne.

Hvad er en cirkulær strøm af indtægter?
Hvad er Capital Investment Management?
Hvad er en bærbar Alpha?
Hvad betyder Par Yield Mean?
Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?
Hvordan får jeg en Serie 65 licens?
Hvad er udbyttet uden betydning Theory?
Hvad er et gensidig udveksling?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Credit?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?

Leave a Reply

trade online