Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?

Import substitution industrialisering, eller ISI, er et økonomisk udviklingsprogram, hvor afhængighed af import til en bestemt nation er underordnet til udvikling af lokale industrier inden for denne nation. Denne teori blev omsat i praksis ved at udvikle nationer i hele det 20. århundrede som en reaktion på den økonomiske underlegenhed i forhold til nationer med betydelige industriproduktionen. Ved at producere færdigvarer lokalt til lokalt forbrug, er import substitution industrialiseringen har til formål at skabe beskæftigelsesmuligheder for sine borgere, reducere afhængigheden af ​​fremmede lande for eller selvtillid, og fremme innovationen. Metoder, der anvendes til at anspore denne ændring i fokus omfatter beskyttende toldsatser og importkvoter.

Gennem hele det 20. århundrede, eksisterede der et modsætningsforhold mellem industrialiserede nationer, der produceres store mængder af forarbejdede varer og de udviklingslande, der er rige på naturlige ressourcer som mineraler og landbrugsprodukter. De udviklingslande, der er opstået efter Anden Verdenskrig, fordi de industrialiserede lande brugte mere tid på at lave krig fornødenheder, end de gjorde varer til eksport. Hertil kommer, styrtdykkede priserne for de naturlige produkter, der blev specialiteter fra de udviklingslande nationer.

På grund af denne gåde, var begrebet import substitution industrialisering forsøgt kæmper nationer. Ved at styrke industriel infrastruktur, ville disse lande ikke længere være omfattet af de omstændigheder og luner i de lande, hvorfra de importeres. De kan også dyrke deres egen økonomi i den proces ved at producere substitutter for den import, som de normalt gældende.

For at opnå målene for import erstatning industrialisering, lande var nødt til at sætte praksis i kraft, som ville begrænse antallet af import og også tage modet fra eksporten af ​​lokalt fremstillede produkter. Importafgifter blev pålagt at gøre lokale produkter billigere end dem, der er bragt ind fra andre lande. Der var også kvoter, der er ved indførsel i et forsøg på at stimulere den lokale produktion, som forhindrer mere end et begrænset antal af et bestemt produkt, der skal importeres. Regeringerne i udviklingslandene også medført ISI ved at regulere udenrigshandelen, der bidrog til at forbedre værdien af ​​valutaen.

Mange større udviklingslande som Brasilien og Indien haft succes at gennemføre praksis for import-substitution industrialisering, få økonomiske uafhængighed systemet var designet til at producere. Der var nogle negative nedfald fra ISI i nogle tilfælde så godt. Da teknologien til at producere bedre industrien ofte kom fra industrialiserede nationer, der holdt patenter på, at teknologi, dyre royaltybetalinger ofte hæmmet den påtænkte økonomisk løft. Den formodede beskæftigelse gevinster i lande, der bruger ISI ofte udeblev, og der var stigende urbanisering i de lande, som arbejdstagere flyttet til byer, hvor de nye job blev placeret, forlader landområderne til at lide ved en sammenligning.

Hvad er de bedste tips til Aktier Investment?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er fast ejendom?
Hvad er et fælles Besparelser konto?
Hvad er Net Asset Value pr Share?
Hvad er Health Savings Account bidrag?
Hvordan vælger jeg den bedste high-yield virksomhedsobligationer?
Hvad er lejeværdien?
Hvad er en overdragelse af realkreditlån?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad er en remburs?

Leave a Reply

trade online