Hvad er en indledende investering?

En indledende investering er grundbeløbet for penge, som det tager at enten åbne en konto eller etablere et buy-in forhold. Udtrykket “initialinvestering” anvendes primært i to særskilte, men relaterede sektorer: bank-og langsigtet investering mæglervirksomhed. Inden for banksektoren, er en investering i form af en indledende indskud normalt kræves for at etablere ejerskab af en konto. Det samme oprindelige indskud i at investere fastlægger også ejerskab, men er normalt sat ned i håb om at bruge det til at Spurn senere væksten ned på linjen.

I de fleste tilfælde er en initial investering den første af mange flere betalinger og indlån, der vil ske i løbet af levetiden på den konto eller investering køretøj. Det er ofte set som en måde at opnå noget. Flere penge er normalt tilføjet eller investeret over tid, og hovedstaden er oftest beregnet til at vokse. Den første indbetaling er, hvad spark ting ud.

Hvor bankkonti vedkommende en indledende investering er normalt lidt mere end en primær depositum. De fleste finansielle institutioner vil kun udstede kontrol, opsparing, eller andre konti til at kunder, der er forpligtet til at holde i det mindste en lille smule penge i dem. Et depositum er normalt kræves sammen med ansøgningen materialer.

I næsten alle tilfælde, tilhører bankindeståender til kunden på alle tidspunkter. Når kontoen er blevet åbnet, er deponering kreditter til kontoen, og penge, som kunden kan bruge, overdrage eller trække sig. Mange banker har minimum Saldi, der skal opretholdes, men pengene på kontoen altid er kundens.

Det samme er ikke altid tilfældet med de første investeringer i forretnings-eller lager-og obligationshandel. I disse indstillinger, er den første betaling mere som et buy-in: forbrugeren lægger en vis mængde penge til at få adgang til investeringer materialer eller til et specifikt finansielt instrument. Håbet er normalt, at den indledende investering vil returnere flere midler, end det var egentlig sat i.

Franchising og små virksomheder ejerskab er et sted, hvor indledende investeringer er almindelige i erhvervslivet. En person er interesseret i at købe en franchise eller opsætte en lille virksomhed skal normalt foretage en indledende investering, som vil dække indkøb af basale forsyninger, uddannelse af medarbejdere, og reklamer, blandt andre ting. Hvis ejeren styrer butikken eller forretning godt, og bliver et overskud, denne første investering forventes at ske igen, ofte flere gange. Ellers, er, at pengene som regel tabt.

I mere traditionelle investeringer, er den første betaling den mængde penge, som nogen bruger til at købe aktier, obligationer eller investeringsforeninger. Disse instrumenter alle har tendens til at svinge i værdi baseret på markedsmæssige forskydninger. En indledende investering kan sætte pris på eller falde over tid. Når der investeres det normalt kan flyttes rundt, men der er sjældent en garanti for en fuld tilbagevenden.

Hvad er en konstant Dollar BNP?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvordan starter jeg en Bed and Breakfast?
Hvilken rolle spiller den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor?
Hvad er forskellen mellem et hjem ansvarlig lånekapital og Line of Credit?
Hvad er en fradragsberettiget?
Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Tools?
Hvad er finansielle formidlingstjenester?

Leave a Reply

trade online