Hvad er en Indretning realkreditlån?

Lejemål realkreditlån er lån, som bruges til at støtte lejere i finansiering eller anden form for projekt er forbundet med jord, der er leaset. Ofte er denne type af realkreditlån er nyttig ved at skaffe de nødvendige ressourcer til at opføre en bygning eller en række bygninger på lejet grund. For det meste skal leasingen på jorden være for en række år, før en långiver seriøst vil overveje om godkendelse af realkreditlån ansøgning.

Udnyttelsen af ​​lejemål realkreditlån er fælles med udvikling af fast ejendom til kommercielle formål. For eksempel kan en udvikler få en halvtreds-årig lejeaftale på areal, der allerede eller vil snart blive udlagt til forretningsbrug. Når lejemålet er på plads kan bygherren sikre sig et lejemål realkreditlån som et middel til at opnå midler til at bygge et indkøbscenter på areal. Hvis man antager, at investeringen er en succes, i indkøbscenteret genererer indtægt nok til at dække både jordleje og tilbagebetale lejemål pant henhold til de vilkår og betingelser, der er skitseret i låneaftalen.

En af fordelene ved lejemål realkreditlån arrangement er, at det gør det muligt for bygherren at fortsætte uden at binde en stor del af sine aktiver i udviklingsprojektet. Gør det, gør det muligt at gøre landet leasingydelser og de månedlige betalinger på realkreditlån ved hjælp af tilgængelige kapital, mens udviklingen er i gang. Når projektet er afsluttet og udviklingen begynder at generere indtægter på egen hånd, kan den indtjening bruges til at betale både pant og jordleje, samt give udvikleren med en stabil indtægtskilde til brug for andre projekter.

Det er vigtigt at bemærke, at en lejemål realkreditlån er erstattet af jordleje, der giver lejeren adgang til jord, forudsat at lejekontrakten var i kraft forud for godkendelsen af ​​pantet. Det betyder, at hvis lejeren misligholder både lejemål og lejemål prioritetslån, vil lejemålet have prioritet, da det betragtes som et første pant. Når lejemålet er afgjort, er ethvert krav fra långiver med pant rettet og delvis eller fuldstændig afviklet.

Som med enhver form for udlån situationen, ser långivere, der tilbyder lejemål realkreditlån nærmere på kreditvurderingen af ​​lånet ansøgeren. Typisk vil långiver også ønsker forsikring fra ejeren, at han eller hun er opmærksom på de udviklingsplaner af lejeren, og har ingen indvendinger mod disse planer. Hertil kommer, bliver långiver sandsynligvis vil se nærmere på potentialet i projektet for at ende med at blive selvbærende og generere tilstrækkelig indkomst til at tilbagebetale pant i henhold til vilkår. Skulle långiver mener, at udviklingsprojektet ikke har et rimelig chance for succes, vil realkreditlån ansøgning højst sandsynligt blive afvist.

Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Condo?
Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?
Hvad er en Endowment Fund?
Hvad er Investeringsaktiver?
Hvad er skat?
Hvad Er en Lille grad af systematisk Risk?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Hvad er et afledt marked?
Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?
Hvad er indkomst mobilitet?

Leave a Reply

trade online