Hvad er en indsat Trust Fund?

Formålet med en indsat trustfond er at give de indsatte mulighed for nemt at holde styr på deres midler og samtidig tillader andre at sende dem penge til brug for Commissary. Det svarer til en bank, som autoriserede parter typisk får lov til at hæve penge fra det, mens alle, der kender den indsatte er identifikationsoplysninger typisk kan foretage en indbetaling. Mens indsatte enten kan bidrage til at støtte deres familie eller bruge de midler, mens fængslet, kan de også spare de penge til brug, når de er frigivet. Som de fleste indsatte tjenester, er der mange regler i forbindelse med fonden, og de er tilbøjelige til at variere fra den ene facilitet til den anden.

Da indsatte ikke typisk er tilladt at holde kontanter på dem, mens fængslet, er det som regel taget fra dem, når de er booket ind i en celle, og vil blive betragtet som den første indbetaling til deres indsat trust fund. Pårørende og venner kan som regel tilføje til den konto, ved at sende en personlig check, postanvisning eller bankcheck, selv om nogle fængsler tillader indskud der skal foretages med debet-eller kreditkort over telefonen. Andre former for penge, der normalt accepteres i betragtning, omfatter social sikring checks, lønningslisten kontrol, arbejdsløshedsunderstøttelse, og tilbagebetaling af skat. Alle betalinger skal have den indsatte er korrekt identifikationsoplysninger, samt afsenderens oplysninger, hvis den skal returneres på grund af depositum spørgsmål. Det skal bemærkes, at de former for betaling accepteres på de enkelte fængsel varierer, således er det nyttigt at ringe i forvejen for at finde ud af, før du sender en betaling.

I de fleste tilfælde kan midlerne ikke overføres fra en beboer til den anden, men autoriserede personer, der ikke er fængslet normalt får adgang til pengene i den indsatte Trust Fund. Dette er typisk begrænset til ægtefæller, advokater, og nærmeste familie medlemmer af den indsatte. Personer med retskendelser, bevis for værgemål, og sædvaneret ægtefæller må få adgang til kontoen, men alle skal vise legitimation. Desuden er det normalt nødvendigt at besøge fængslet i egen person, samt få indsat underskrift, for at få penge fra den indsatte Trust Fund.

De fleste fængsler har en Commissær, som er en butik, der har nødvendigheder, der ikke er stillet gratis til de indsatte. For at købe varer, som kan omfatte deodorant, barbermaskiner, og snacks, indsatte skal have penge til rådighed for dem ved at trust fund. Hver celle blok typisk har et sæt tid, hvor de kan købe varer fra Commissary. Penge, der er tilbage i deres fange trustfond, når de er frigivet, er normalt gives til dem via check, mens penge, der ikke er hævet inden for en bestemt tidsramme efter løsladelsen typisk går til den indsatte velfærd fond, som gavner alle indsatte.

Hvad er arbejdsformidling gebyrer?
Hvad er Forensic Accounting?
Hvad der er involveret i kreditrisiko Scoring?
Hvordan vælger jeg det bedste ord indskudskonto?
Hvad er finansielle Højdepunkter?
Hvad er ordinære aktier?
Hvad er en ekstraordinær indtægt?
Hvad er de forskellige typer af Small Business Insurance?
Hvad er de forskellige Vederlag modeller?
Hvad er Bill Consolidation?
Hvad er et monetært Award?

Leave a Reply

trade online