Hvad er en indtægt lønmodtager?

En lønmodtager er en person, der tjener penge. Finance fagfolk, offentligt ansatte, den private sektor analytikere, historikere eller andre kan undersøge, hvilken rolle indkomster på forskellige nationale markeder eller andre regionale økonomier. Selv om idéen om en indkomst lønmodtager er enkelt, kan de data, som enkeltpersoner får fra at undersøge indkomster giver sofistikeret resultater. Indkomsten lønmodtager er også nogle gange kaldt en “vulkary arbejdstager,” i forbindelse stort set uforklarlige i finansverdenen. De mere almindelige udtryk er nyttige i at udpege dem, der tjener penge i en økonomi.

Det er vigtigt at bemærke, at med henblik på at definere en indkomst lønmodtager, de fleste eksperter omfatter både løn indkomst, og investeringer omsætningen i den samlede definition. Det betyder, at en indtægt lønmodtager kan komme deres indkomst ved at arbejde, ved at investere eller gennem en kombination af to metoder. Dette er nyttigt for at forstå, hvordan nationale indtægter afdelinger og andre parter definerer indkomster. Det viser også, at mange regeringer overveje at investere for at være en slags “arbejde” af sin egen, med den fortjeneste, ofte beskattes på samme måde som løn eller andre mere klassiske indkomst.

Udforskningen af ​​indkomster kan være nyttigt i en national folketælling eller andre statistiske projekt. At vide mere om indkomster i et bestemt land kan hjælpe med at identificere niveauer for økonomisk aktivitet. Demografiske oplysninger indsamles af mange nationale arbejdsmarkeder afdelinger til at observere, hvordan disse personer deltager i en national eller regional økonomi.

Info om indkomster kan også være nyttigt for forsikringsmæssige grunde. For eksempel er afhængige livsforsikringer på beregnede oplysninger om en lønmodtager, der betragtes som en “forsørger” for en familie. Denne form for data er grundlaget for specifikke politiske gevinster.

Generelt vil analytikere betragter en indkomst lønmodtager som en “enhed af arbejdskraft,” og se på kvantitative værdier relateret til årlige indtjening, indkomst kilder, og meget mere. Disse fagfolk kan undersøge, hvilke sektorer der leverer indtægt for disse personer, og hvordan det er oftest erhvervet. En større analyse kan omfatte en vurdering af skiftende roller lønindkomsten mod freelance eller pådraget betale, at personer modtager som selvstændige arbejdere, der ikke formelt ansatte. Alt dette hjælper med at modernisere den måde, en økonomi overvåges, hvor det at skabe et mere specifikt billede af en national økonomisk situation, kan hjælpe økonomer fungere som “økonomisk læger” og ordinere svar og løsninger på specifikke økonomiske problemer.

Hvad er en primær modtageren?
Hvad er FICA tilbageholde?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvad er de forskellige former for kontrol af Svig?
Hvad er en råvarerisici?
Hvad er Pet Banks?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er de bedste tips til Professional Financial Management?
Hvad er en ekstern erklæring?
Hvad er et bruttoresultat på Sales?
Hvad er de forskellige typer af studielån?

Leave a Reply

trade online