Hvad er en Indtjening erklæring?

En indtjening erklæring er et dokument, som viser, hvor meget en person eller et selskab, der optjenes i en fastsat periode. I tilfælde af virksomheder, er indtjeningen udsagn normalt udkommer hvert kvartal, så investorerne kan overvåge sundheden i virksomheden, og de er også kendt som resultatopgørelse og resultatopgørelser. For personer, klassisk indtjening udsagn ledsage lønsedler, som viser medarbejderne, hvor mange penge de lavede, og hvor meget der blev fratrukket. I begge tilfælde, er det dokument, der skal være så klare og så åben som muligt, således at folk forstår, hvordan en virksomhed kom til nettoindtægt eller betale, da den oprindelige brutto-indkomst eller løn.

I en virksomhed indtjeningen redegørelse indeholder dokumentet brutto-indtag, sammen med alle de udgifter, der af selskabet i den periode, som redegørelsen. Den nederste linje af erklæringen viser nettooverskuddet, det beløb, som virksomheden faktisk tjent efter alle sine udgifter. Udgifter kan variere fra grundlæggende indirekte omkostninger i prisen på en ny erhvervelse, og aktionærerne er normalt interesseret i mængden af ​​udgifter, fordi de kan angive, om selskabet er under drives ansvarligt.

En personlig indtjening erklæring som den ses i en lønseddel vil give grundlæggende oplysninger om hvor mange timer man har arbejdet og til hvilken sats, og det vil liste de fradrag for virksomheden sygesikring, skat, pension konti, og så videre. Mange indtjening udsagn viser også medarbejderne, hvor mange syge og feriedage, de har optjent. Den nederste linje i denne opgørelse viser, på nettet eller tager hjem løn, som den ansatte har ret til efter alle fradrag.

I USA, kan folk også modtage indtjening udsagn fra den Social Security Administration. Disse udsagn viser, hvor meget en person optjent i løbet af hans eller hendes levetid, og hvor meget der blev indbetalt til social sikring. Afhængigt af det beløb ind, vil den person være berettiget til at varierende mængder af Social Security betale hver måned. Disse dokumenter er almindeligt sendt ud på pensionsalderen, selv om folk kan anmode om en kopi af deres indtjening udsagn til enhver tid fra den Social Security Administration.

Det er vigtigt at gennemgå et optjeningsprincip erklæring omhyggeligt, hvad enten det involverer en virksomheds indkomst eller individuelle. Folk skal kigge efter åbenlyse fejl eller uoverensstemmelser, som tyder på problemer med bogføringen, og i tilfælde af personlige oplysninger, skal de bringe sådanne fejl på en indtjening redegørelse opmærksom på regnskabsafdelingen. For eksempel kan en person opmærksom på, at han eller hun haft overarbejde, men modtog ikke overtidsbetaling, eller at et forkert beløb blev fratrukket for et firma-sponsorerede pensionsordning.

Hvad er det første-Time Homebuyer Credit?
Hvad er en arbejdende kapital krav?
Hvad er en digital tegnebog?
Hvad er en Commodities konto?
Hvad er Captive Insurance?
Hvad er Commodity Futures?
Hvad er en Amortiseret Loan?
Hvad er en Settlor?
Hvad er almindelige kilder til Working Capital?
Hvad er en Aktieanalytiker?
Hvordan skriver jeg et Management Accounting Rapport?

Leave a Reply

trade online