Hvad er en infrastruktur, investeringer?

Infrastrukturinvesteringer ses af mange som en yderst lukrativ type af finansielle investering. Ved at investere midler i den særlige infrastruktur projekter, såsom bygning eller rehabilitering af veje, kloakker, vandveje, og energi-stationer, investorerne ikke blot have en chance for at tjene penge, men også gavn som borgerne gennem deres bidrag til oprettelse og vedligeholdelse af offentlige fornødenheder . Generelt en langsigtet, langsomt voksende investeringer, er infrastrukturen ofte udråbt som en god defensiv investering på grund af sin høje grad af beskyttelse fra almindelige udsving på aktiemarkedet.

Traditionelt har infrastrukturudvikling været provinsen regering. Mange attribut revitalisering af USAs økonomi efter Den Store Depression til regeringens programmer specifikt rettet mod at forbedre infrastrukturen, og dermed skabe arbejdspladser. Skyhøje omkostninger og store befolkningstilvækst har dog gjort det umuligt for næsten enhver regering til fuldt ud at finansiere store infrastrukturprojekter i det 21. århundrede. Flere og flere har regeringer vendt til private investorer til at tilvejebringe kapital til udvikling af infrastruktur.

En af grundene til, at investeringer i infrastruktur betragtes som en god satsning er, at for det meste, regeringer opretholde monopoler over nogle former for infrastruktur. Veje, for eksempel næsten udelukkende offentlige systemer

der ikke er privatiseret motorveje de fleste steder. Som følge heraf er brugsgebyrer, såsom vejafgifter, ikke er underlagt konkurrence, og kan derfor være højere, hvilket skaber større afkast for investorerne.

Som med enhver form for investeringer, indebærer finansiering af infrastruktur indebærer en vis risiko. Mange typer af investeringer i infrastruktur kræver en stor initial output af midler, hvilket betyder, at når pengene er brugt, afkast er afhængige af projektet kører problemfrit og med succes. Med en lokal økonomi infrastrukturinvesteringer, omfatter de farer chancen for at byggeriet skøn var forkert, kan der forsinkelser giver anledning til udgifter til at stige, og endda at projektet vil løbe tør for penge inden den er færdig. I udenlandske investeringer, er der yderligere risiko for valutakurser at ændre værdien af ​​investeringen, og ustabile sociale elementer, såsom en krig eller regimeskift, forstyrrer et projekt.

En infrastrukturinvesteringer kan laves på flere forskellige måder. En almindelig måde er gennem køb af obligationer frigivet til at finansiere et bestemt projekt, såsom en havn renovering eller opførelse af et offentligt universitet. Investering i investeringsforeninger kan tillade investorerne til at sælge aktier i forbindelse med et projekt afmatning, som kan hjælpe med at beskytte mod den risiko, til en vis grad. Mange større fonde, som hele virksomheden pensionering eller pensionsordninger, kan også investere nogle af deres beholdninger i infrastruktur.

Hvad er en udlodning?
Hvad er Cost and Management Accounting?
Hvad er Mobile kreditkort forarbejdning?
Hvad er en Lockbox?
Hvad er Investment Protection?
Hvordan minimerer jeg Derivatives Risk?
Hvad er Product Portfolio Management?
Hvad er en offentlig sektor Pension?
Hvad er en Chokolade Fundraiser?
Hvad er effektiv Rente Amortisering?
Hvad er Joint Venture Capital?

Leave a Reply

trade online