Hvad er en international Bond?

En international obligation er en form for langfristet gæld sikkerhed, udstedes normalt, at en investor i et land af en udenlandsk enhed. En international obligation hovedsageligt virker som et lån, med for at investor långiver og den udstedende enhed, som låntager. Internationale obligationer kan give obligationsejere med evnen til at tjene fast rente betalinger for en nærmere fastsat periode. De fleste internationale obligationer har en pålydende værdi, rente-og forfaldsdato. Enheder, der udsteder disse typer af obligationer ofte gør det for at bidrage til finansiering af ejendom og indkøb af udstyr eller til at hjælpe med at finansiere løbende drift.

Generelt arbejder processen med at købe en international obligation som en almindelig obligation køb. Typisk, en investor køber de internationale obligationsmarkeder fra et udstedende selskab, bank eller regeringen for et sæt pålydende værdi. Investoren så optjener rentebetalinger med jævne mellemrum, indtil obligationen har nået sin udløbsdato. Når obligationen udløber, er den oprindelige vigtigste betales tilbage til investorerne fuldt ud.

Det internationale obligationsmarked omfatter globale obligationer, udenlandske obligationer, eurobonds, og Brady-obligationer. Globale obligationer tilbydes i flere lande samtidigt og kan blive udstedt i samme valuta som det land, udstedelse. Globale obligationer typisk udstedes af internationale virksomheder, der besidder en høj kreditværdighed. Udenlandske obligationer er udstedt af udenlandske enheder og som er denomineret i valutaen i det indenlandske marked. Eksempler på udenlandske obligationer inkluderer Samurai obligationer i Japan, Yankee obligationer i USA, og Bulldog obligationer i Det Forenede Kongerige.

En Eurobond er en form for international obligation, som udstedes ved hjælp af valuta, som afviger fra det indenlandske marked landets valuta. Eurobonds er navngivet i henhold til hvilken valuta de er denomineret i. For eksempel er en Euroyen obligation denomineret i japanske yen.

Brady-obligationer er designet til at hjælpe de nyindustrialiserede lande administrere deres internationale gæld. Brady obligationer er udstedt af et emerging market land og denomineret i amerikanske dollars. Brady obligationer er generelt bakket op af amerikanske finansministerium nul-kupon-obligationer.

International obligationsafdelinger kan give investorer en måde at sprede deres investeringsporteføljer. En international Bond Fund er en form for fond, der investerer en procentdel af sine aktiver, ofte 40% eller højere, i internationale obligationer. Disse fonde generelt holde investment-grade obligationer fra lande, som er politisk stabilt og betragtes som udviklede lande. Investorer, der vælger at placere deres penge i en international fond kan realisere indtægter fra obligationsrente samt fra valutaudsving.

Hvad er de bedste kilder til budgettering råd?
Hvad er et bankkort?
Hvad er fordele og ulemper af Zero Base Budgeting?
Hvad er en Cash ISA Transfer?
Hvad er vareforbrug?
Hvad er en rate Note?
Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvordan vælger jeg den bedste Aerobic Insurance?
Hvad er en gæld service fond?
Hvad er en nominel værdi?
Hvad er afskrivninger?

Leave a Reply

trade online