Hvad er en investering Multiplier?

En investering multiplikator er et økonomisk begreb eller en idé, der er forbundet med investeringer aktivitet. Den generelle opfattelse er, at hvis der er nogen stigning i mængden af ​​private eller offentlige investeringer udgifter, vil virkningen foretaget af denne aktivitet generere en positiv indvirkning på den generelle økonomi, som er noget større end én forventet. Ud fra dette perspektiv, er multiplikatoren et forsøg på at se ud over den umiddelbart målbare fordele udledt fra den aktivitet, identificere og forsøge at kvantificere sekundære fordele, der også forekomme.

Ansætte en investering multiplikator kræver flere skridt. Den første består i at identificere de umiddelbare og største fordel som er genereret af investeringsaktiviteter. Derfra kan nærmere eftersyn gøre det lettere at identificere yderligere fordele der begynder at samle på noget af en kædereaktion til den oprindelige aktivitet. Som de andre fordele er identificeret, er der nogle gange et forsøg på at afgøre, hvilke begivenheder disse aktiviteter udløst, og hvilken betydning de til gengæld havde på økonomien.

Et eksempel på, hvordan en investering multiplikator foregår, er at overveje en forbruger, der bruger hans eller hendes disponible indkomst til at købe en brugt bil. Den tidligere ejer beslutter sig for at spare ti procent af indtægterne fra dette salg og brug de andre halvfems procent at købe en ny motorcykel. Den forhandler, der solgte motorcyklen til gengæld sparer en del af de modtagne midler, men bruger resten til at købe motorcykel gear fra en leverandør. Denne serie af begivenheder viser, at ud over fordelen genereret fra den første transaktion, efterfølgende transaktioner, der opstod som følge af denne første handling skabt yderligere fordele for økonomien.

I tilfælde af anvendelse af begrebet en investering multiplikator i en regering situation, antager, at en kommune vælger at indlede en Nyasfaltering projekt i den ene del af byen. Denne investering afgørelse bidrager til at øge indkomsten for vejen bygherrer og fliser, der arbejder på projektet. De har til gengæld forventes at gemme en del af, at en øget indkomst, men tilbringer resten for varer og tjenester, de ønsker eller har brug for. Dette gør det muligt for leverandører, der leverede de pågældende varer til gengæld betale deres ansatte højere løn, i sidste ende generere endnu mere gavn for den lokale økonomi.

Investorer, borgerlige planlæggere, og mange virksomheder overveje tanken om investeringen multiplikator, når de evaluerer levedygtigheden af ​​at lancere et nyt projekt. Ved at identificere de primære fordele forbundet med projektet, er det muligt at afgøre, om det rent faktisk er værd at bruge tid og ressourcer involveret. Derfra kan vurdere den anden fordele, der forekommer som en del af den løbende påvirkning af denne oprindelige afgørelse bidrager til yderligere at retfærdiggøre projektet, og gøre det lettere at forstå de langsigtede forgreninger af aktionen.

Hvilke faktorer bestemmer prisen på sølv?
Hvad er finanspolitikken Konservatisme?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvad er konsekvenserne af indgivelse af konkursbegæring?
Hvad er de bedste tips til Aktier Investment?
Hvad er en Ledger?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er en total Market Index?
Hvad er en subventionerede lån?
Hvad er en licens Bond?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Cost Management Software?

Leave a Reply

trade online