Hvad er en investering rådgivende?

Professionel penge forvaltning er en tjeneste, der omfatter mere end blot porteføljemanagere, beslutningstagerne for en portefølje af investeringer. Der ofte er et team af forskere, der deltager eller konsulenter, og dette er kendt som den investeringsrådgivning arm af virksomheden. Nogle gange vil disse investeringsrådgivere være interne forhold i en stor penge management firma, og andre gange, vil de blive outsourcet til en tredjepart. I begge tilfælde giver investeringsrådgivning en integreret brik i penge forvaltning puslespil, der fokuserer på rådgivning, ideer og forskning.

Investeringsrådgivning betragtes som en central asset management-enhed for enhver penge forvaltning virksomhed. Penge ledere træffe beslutninger på vegne af nogle af de største institutionelle investorer i hele verden, herunder pensionskasser, store banker samt velhavende enkeltpersoner, blandt andre. Det investeringsrådgivning arm af virksomheden er ansvarlig for research investeringer, herunder nuværende og potentielle tildelinger, og yde rådgivning til disse resultater. Selv om nogle investeringseksperter træffe deres beslutninger fraværende af en investeringsrådgiver, der er andre der er afhængige helhjertet på den rådgivende del af virksomheden.

En investering rådgivende arm af en større virksomhed eller et eksternt investeringsrådgivning firma vil give en vifte af tjenester. Disse funktioner omfatter anbefale investering i en bestemt aktivklasse, som aktier, obligationer eller hedgefonde eller genkende en tendens, der tyder på, at det er tid til at sælge fra nogen af ​​de ovennævnte kategorier. Hvis en stor investor, der er en investering med et stort penge forvaltning firma og der har været nogen form for udøvende shakeup hos dette selskab, vil investeringen rådgivende virksomhed ofte hæve et gult flag til, at investor, der kan være nogle ændringer i udførelsen af portefølje fremadrettet. Selvfølgelig er det op til investor at afgøre, om at lytte til råd fra investeringsrådgiver.

Forholdet til den investeringsrådgiver, som yder rådgivning

de penge, manager, der gør investeringsbeslutninger

og investor sig selv er ofte symbiotisk i, at hvert afhængig af andre for nogle bidrag til ligningen. Investeringen rådgiver bør være opmærksomme på den retning, at de penge, lederen foretrækker at tage, ressourcer investor og de betingelser, der på de finansielle markeder. På en måde er det ansvar investeringsrådgivning virksomhed at binde alle disse separate komponenter sammen. Selv om kompensation for investeringsrådgivere typisk falder lavere end den faktiske penge ledere, kan det stadig være en lukrativ karriere valg, der fører til uforudsigelige og spændende muligheder.

Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?
Hvad er Project Management Accounting?
Hvad er stram pengepolitik?
Hvad er en samling Float?
Hvad laver en Financial Services Company Do?
Hvad er en livrente?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er økonomiske institutioner?
Hvordan åbner jeg en konto?
Hvad er et valutasymbol?
Hvad er en offentlig sektor Pension?

Leave a Reply

trade online