Hvad er en investeringsfond Manager?

For den investor, der ønsker at tjene penge i det finansielle marked, men ikke har tid eller lyst til stadighed en portefølje, er der en bred vifte af asset management services til rådighed. En af de erhverv inden for disse tjenester er at investeringsfond manager. En investering fondsforvalter bistår klienter i at investere deres penge i aktier, obligationer og andre aktiver. Investment management er en meget stor global industri, der er ansvarlig for pleje og investering af mange trillioner af US Dollars (USD), samt investeringer i mange andre valutaer.

En investeringsfond leder kan være en enkeltperson eller en virksomhed, hvis arbejde har tendens til at falde i to forskellige kategorier. Den første kategori består af dem, der tilbyder direkte økonomisk rådgivning til private og virksomheder. Disse investeringer rådgivere ofte er ansat gennem banker og andre finansielle institutioner til at udføre tjenester, såsom finansielle planlægning for kunder i institutionen. Den anden type investering fondsforvalter består af dem, der tilbyder asset management services til kunder som selskaber, hedge fonde, forsikringsselskaber og pensionskasser. Forvalterne af investeringsfondene, der arbejder for disse typer af kunder typisk ansvaret for meget store summer af penge.

I USA er der en kompleks proces for registrering, der er involveret i at blive en investeringsfond manager, nogle gange omfattende registrering hos statslige og føderale offentlige myndigheder, undersøgelsesforanstaltninger, og andre vigtige skridt. Hvorvidt en investeringsfond leder skal lade sig registrere hos Securities and Exchange Commission (SEC), for eksempel, afhænger af mængden af ​​aktiver under forvaltning (AUM) på virksomheden. For at en virksomhed at kunne registrere hos SEC, skal virksomheden have mindst $ 25 millioner USD i AUM, og hvis det har mindst $ 30 millioner USD i AUM er det nødvendigt at registrere. Såfremt virksomheden har mindre end $ 25 millioner AUM og ikke forventer, at dette vil ændre sig i de næste 120 dage så er det nødvendigt at registrere sig hos staten, snarere end den føderale regering.

I lyset af de store summer penge, som fondsforvaltere kontrol, skylder de deres kunder, i henhold til amerikansk lovgivning, en løbende tillidsforpligtelse. Det betyder, at en investeringsfond manager vil være åbne og ærlige over for hans klient, der giver fuld offentliggørelse af alle gebyrer og mulige interessekonflikter. Fonden manager, med at overholde sin pligt, er forpligtiget til at vælge investeringer med kun hans kunders bedste interesser for øje.

Hvad er en kredit profil?
Hvad er de forskellige typer af arbejdstagere Compensation Benefits?
Hvad er et konvertibelt Note?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er de bedste tips til en ENKEL IRA rollover?
Hvad er et automatisk udbetaling?
Hvad er Wealth Management?
Hvad er valutaspekulation?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er en Credit Line?

Leave a Reply

trade online