Hvad er en IRA Distribution?

En af de mest almindelige metoder, der anvendes af enkeltpersoner til at spare penge op til alderdommen er det enkelte pensionering konto (IRA). Den amerikanske regering har udbudt incitamenter via skatte-koden for brug af IRAS, hvilket gør dem et værdifuldt redskab til at akkumulere pensionsopsparinger. Når en person holder op med at sætte penge i en IRA og begynder at trække penge fra det, er disse udbetalinger kaldes IRA distributioner. Med en traditionel IRA, en periodisk IRA distributionen kan tages, fri for eventuelle sanktioner, den konto ejeren én gang fylder på 59,5 år.

En IRA distributionen rent faktisk kan tages når som helst, selvom en straf normalt gælder, hvis dette er gjort for tidligt. Eventuel tilbagetrækning fra en IRA anses for skattepligtig indkomst, men dette betyder ikke, at et vist beløb af skatter ikke kan undgås, ved hjælp af en IRA. For eksempel kan en person, bidrage med en stor del af deres årlige indkomst til en IRA, op til et vist beløb i dollar. Disse bidrag kan gøres med før skat fonde, hvilket betyder, at en person potentielt vil kunne sætte sig i en lavere indkomstskat beslag ved at bidrage til hans IRA.

I ovennævnte tilfælde, vil en person, derefter normalt på pension i en given alder og begynder at trække sig fra sin IRA. Hans IRA distributionen anses for skattepligtig indkomst, men hans fordelingen sandsynligvis vil være lavere end hans indkomst var mens han arbejdede. Dette vil igen placere ham i et relativt lavt skatteklasse, især hvis hans IRA distributionen repræsenterer en stor procentdel af sin indkomst. Dette vil alle have den virkning at spare denne person en stor sum penge i skat, i løbet af sin levetid.

En person kan tage en IRA distribution, straf-fri, når han når op på 59,5 år gamle. Desuden skal denne person begynde at tage en fordeling inden den 1. april i det år, i hvilken han fylder 70,5 år gamle. På det tidspunkt kaldte et vist minimumsbeløb det krævede minimum Distribution skal ophæves, i henhold til skattelovgivningen.

Dette er alt sammen sandt i tilfælde af de fleste IRAS. En Roth IRA, på den anden side er færre restriktioner på hvad der kan og ikke kan ske med pengene, når den er på kontoen. Det er værd at bemærke, selv om, at bidrag til en Roth IRA skal foretages med efter skat dollars.

En række situationer, hvor en person kan tage en IRA-distributionen, før det normalt ville være tilladt. Disse undtagelser omfatter udbetalinger til at betale for sygesikring, mens en person er arbejdsløs, og visse kvalificerede uddannelsesmæssige udgifter. IRAS tilbyder også en lidet kendt ekstra fordel: IRA midler er beskyttet i tilfælde af, at kontoen ejeren bliver en skyldner i en konkursbehandling.

Hvad er en revision?
Hvordan kan jeg gemme penge i et budget?
Hvad er et fast budget?
Hvad er Wealth Management?
Hvad er Ring-hegning?
Hvad er en afgiftsfritagelse?
Hvad er en forsikringspræmie refundering?
Hvem skal betale underholdsbidrag?
Hvad er udskudte indtægter?
Hvad er en Microfinance Bank?
Hvad er medicinsk Retirement?

Leave a Reply

trade online