Hvad er en Jumbo lån?

Boligboblen, der har været drivende priserne oppe hele landet har forladt huset købere på udkig efter alternative måder at finansiere deres drøm hjem. Desværre er der mange starter boliger i visse områder af landet er priserne, der forlader købere i sticker chok. Mange af disse købere opdage, at Jumbo lån er den eneste måde de kan finansiere et nyt hjem. En jumbo lån, også kendt som en ikke-overensstemmende lån, er et boligområde eller kommerciel prioritetslån, der ikke er i overensstemmelse med de retningslinjer, som Fannie Mae (Federal National Mortgage Association) eller Freddie Mac (Federal Home Loan Mortgage Corporation). Dybest set, er det et lån, som overskrider grænsen og retningslinjer, som Fannie Mae og Freddie Mac kræver for lån, de er villige til at købe fra realkredit ophavsmændene.

Det nye i overensstemmelse lånegrænserne er sat hvert år i januar, og de beløb, for en jumbo lån er bestemt ud fra disse grænser. Effektiv 1 Jan 2006, det konforme lånegrænserne er som følger: til huse i de tilstødende USA, er den maksimale lån grænsen for en enkelt familiens bopæl 417,000 dollars. For en to-enhed ejendom, er det maksimale lånebeløb $ 533,850. En tre-enhed boliglån grænse er 645,300 dollars og en fire-enhed lån grænse er 801,950 dollar. I Alaska og Hawaii, er den maksimale lån grænsen for en enkelt enhed 625,000 $

en to-enhed, $ 800775

en tre-enhed, $ 967775

og en fire-enhed, 1202925 dollars.

Som om en jumbo-lån ikke var stor nok, har udpegelsen af ​​super-jumbo lån været anvendt på udlån over US $ 650,000. På grund af den højere risiko forbundet med disse store lån, en jumbo-lån som regel har en højere rente end svarende lån gør. En måde långivere komme rundt på de højere satser er ved at bryde op jumbo lånet i to separate lån. Fordelen ved jumbo lån er, at det sætter en køber til at finansiere en primær bolig, sommerhus, eller investeringsejendomme i markeder med høje priser. Den primære ulempe ved et Jumbo lån er den højere rente er forbundet med det.

Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er psykografi?
Hvad er Junk Silver?
Hvad er en term Premium?
Hvad er de forskellige typer medarbejdere Benefit planer?
Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?
Hvad er det betale sig at arbejde Tax Credit?
Hvordan får jeg Federal Student Aid?
Hvad er amortisering af lån?
Hvad er en ledende revisor?
Hvad er en Passbook?

Leave a Reply

trade online