Hvad er en junk bond?

En junk bond er typisk et højt forrentet lån med relativt ugunstige vilkår for at kompensere for en høj risiko for misligholdelse. Junk bonds er en type af højtydende gæld, og langt den mest almindelige.

Obligationer er vurderet i henhold til kreditvurdering af låntager. I USA er de store kreditvurderingsinstitutter Fitch, Standard & Poors og Moodys. Ratingen Ordningen i faldende rækkefølge værdi er: AAA, AA, A, BBB, BB, B, CCC, CC, C, D. Alt vurderet BB eller lavere anses generelt for at være en junk bond, fordi kreditrisikoen er så stor .

I den moderne økonomi, er obligationer handlet som enhver vare. Investeringsselskaber forsøger at maksimere deres profit ved at afbalancere til sikkerheden af ​​en investering med omkostningerne ved obligationen på markedet. Junk bonds er meget attraktive for nogle investeringer grupper på grund af deres lave omkostninger.

I nogle tilfælde kan en investor være forbudt af vedtægterne for den gruppe, de tilhører, såsom et selskab pensionskasse, fra en eventuel erhvervelse af obligationer vurderet under A eller BB. Denne begrænsning gør junk bond markedet betydeligt mere begrænset end markedet for high-gradueret obligationer, ofte benævnt som investment-grade obligationer.

Brugen af ​​junk obligationen er udbredt i hele sektorer, der kræver store mængder kapital til at operere. Telekommunikations-og energisektoren er to brancher, som udnytter junk bond udstrækning. Det er for nylig kommet frem, at en række virksomheder har manipuleret med udseendet af deres gæld for at hjælpe dem med at modtage en højere rating på deres obligationer, så de lettere kunne bytte dem på markedet.

Enron er formentlig det bedst kendte eksempel på en virksomhed fordrejende tilsyneladende gæld at gøre deres portefølje ikke består primært af junk bonds. Ved at skjule en stor del af deres gæld off-bog, fik Enron højere ratings end de ellers ville have tjent. WorldCom, på samme måde, var oprindeligt ikke bedømt som en junk bond virksomheden på grund af ulovlig regnskabspraksis.

Den junk bond spiller også en vigtig rolle i den lånefinansierede og fjendtlig overtagelse, der giver grupper af investeringsbanker til at rejse store mængder kapital til at bruge i at erhverve et mål selskab, afbetale den junk bond interesse med det nyerhvervede selskab cash flow.

Hvad er et fiktivt beløb?
Hvad er en sikring af pengestrømme?
Hvad er Liquor ansvar?
Hvad er fælles Small Business udgifter?
Hvad er vandret integration?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er de bedste tip til at købe Call Options?
Hvad er en godtgørelse Bond?
Hvad er Wall Street?
Hvad er en udlodning?
Hvad er Project Management Accounting?

Leave a Reply

trade online