Hvad er en kapitalindsats?

Kapitalindsats, også kaldet kapitaludgifterne, er penge eller tilsvarende, der bruges til at købe noget eller forbedre på noget, der allerede er afholdt, og det vil tilføre værdi til en virksomhed for en længde af tid over en vis periode, typisk mere end én året. At købe en ny bil eller investere i nyt kontorudstyr til en virksomhed er to eksempler. Regeringer mener, kapital at bygge veje, remodellering bygninger og andre projekter, at deres organer fordel som kapitaludgifter.

Brugen af ​​kapitalindsats er primært regnskabsmæssigt. I de fleste lande, er det også anses i skattemæssig henseende, som nogle af de udgifter er fradragsberettigede. Det centrale punkt i overvejelserne, hvad der udgør en kapitalindsats udgift er sådan, det er værdsat over tid.

Fastlæggelsen af, hvad definerer et udlæg er vigtig for bogføring, fordi det afgør, hvordan udgifter vil blive beregnet over tid. For eksempel, hvis en virksomhed erhverver en ny ejendom ville det blive betragtet kapitalindsats. Hvis den bygning nødvendige reparation i fremtiden, bliver det mindre klart, hvordan man klassificere penge til reparationer.

Den mest afgørende faktor er, hvad værdien af ​​ejendommen ville være efter en reparation. Hvis reparationen blev foretaget, at kun fast de eksisterende problemet, for eksempel en defekt varmelegeme, ville det være argumenteres for, at dette ikke øger værdien over tid, men i stedet blot fastholder værdien. Hvis dette var tilfældet, ville det ikke blive betragtet kapitalindsats, men snarere en fradragsberettiget udgift.

Hvis varmeapparatet var helt erstattet med en ny og forbedret varmer, vil dette blive betragtet kapitalindsats. Udgifterne til udskiftning vil være beregnes og trækkes over den forventede længde af livet i ovnen. Hvis, derimod, var det bare repareret og betragtes som en løbende fradragsberettiget udgift, ville det beløb, den koster tages fra budgettet for indeværende år.

Bestemmelse kapitalindsats kan i høj grad påvirke en virksomhed på flere måder. Denne afgørelse er ikke kun gælder for regnskabsføring og dermed fastsættelse af værdien af ​​selskabet, men kan også gælde for det skyldige skatter. Afhængig af særlige skattelovgivningen i en given lokalitet, det beløb, der kan betragtes som trækkes fra skatter skyldt et år, vil afhænge af penge, der bruges til ting som kapitalindsats. Der er typisk begrænsninger på det beløb, der kan fradrages. For eksempel kan du kun kunne fratrække en vis procentdel til byggeri forbedring.

Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?
Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?
Hvad er de bedste tips til at købe guld Bullion?
Hvad er Kreative Finansiering?
Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad er en skatteklasse?
Hvad er en rente?
Hvad er en debetsaldo?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er fordele og ulemper ved en ballon bil lån?
Hvad er en Small Business Fradrag?

Leave a Reply

trade online