Hvad er en kasserer?

En kasserer er en person, der fører tilsyn med egne eller monetære butikker, i et statsligt eller noget andet organ. Klubber, virksomheder og almennyttige organisationer, samt nationale og lokale regeringer, almindeligvis beskæftiger kasserere. I den oprindelige anvendelse af ordet, var en kasserer den person, der har til opgave at føre tilsyn med en ædel rigdom, eller skat. En kasserer er ansvarlig for den økonomiske og finansielle anliggender, såsom vedligeholdelse og administration af midler, generere indtægter, og holde finansielle poster. Finanschefer skabe finansielle rapporter for deres arbejdsgivere og analyser af tidligere regnskaber med henblik på at forudsige fremtidige tendenser og planlægge passende budgetter.

Den præcise rolle kasserer i regeringerne rundt om i verden varierer. I USA, for eksempel gør kassereren ikke har direkte kontrol over alle aktionerne i statskassen, men rapporter til Secretary of Treasury, og har begrænset finansiel myndighed, primært relateret til prægning og trykning af valuta. I den australske regering på den anden side Kasserer er nummer to i betydning kun til statsministeren.

I et selskab, er kasserer typisk står for alle finansielle område. Corporate finance består i at maksimere værdien af ​​selskabsskatten og samtidig reducere de finansielle risici. Finanschefer administrere investeringer, gæld og udgifter og rådgive selskab på det finansielle område. For eksempel kan de vurdere om visse udgifter, investeringer eller lån er i den bedste interesse for selskabet. Corporate finanschefer også sørge for, at en virksomhed har tilstrækkelig likviditet til at nå sine mål og køre problemfrit.

Nonprofit-organisationer og klubber ofte udpege en kasserer til at håndtere midler og sikre, at de er tilstrækkeligt brugt. Kasserer for en sådan organisation er også ansvarlig for at generere indtægter, såsom ved at søge sponsorater eller organisere fundraising begivenheder. Han eller hun skal også opretholde et budget, opbevarer bilag og dokumentation om alle finansielle transaktioner, og holde andre officerer ajour med det finansielle område.

Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er anden realkreditlån?
Hvad er International Tax Planning?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?
Hvad er Ginnie Mae midler?
Hvad er Regnskab etik?
Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Hvordan fungerer det Stock Market Function?
Hvad er efterspørgsel Billing?
Hvad er indkomst Asset Allocation?
Hvad er en Corporate Bond?

Leave a Reply

trade online