Hvad er en kobber ETF?

Bund og grund en udveksling handles fond (ETF) er et finansielt instrument, der sporer et bestemt indeks og handles lige som en normal bestand på en fondsbørs. En kobber ETF derefter spor bestemte indekser, der er bundet til kobber industrien. For eksempel kan man finde et indeks, der gengiver resultaterne af kobberet mineindustrien. Til gengæld ville en kobber ETF for denne sektor spore effektiviteten af ​​dette indeks, og dermed ville det give resultater, der svarer til sektorens. Det vil sige, hvis kobber mineindustrien klarer sig godt, for eksempel, kobber ETF ville give god investering resultater, med det omvendte at være tilfældet, hvis industrien lavede dårligt.

Dybest set, er en kobber ETF oprettet og forvaltes af finansiering fagfolk, der rejse kapital ved at sælge aktier til offentligheden. Denne kapital er til gengæld bruges til at købe aktier fra de selskaber, som spores af indekset i en proportional måde i henhold til deres vægt. For at illustrere, overveje et indeks sporing tre selskaber i kobber mineindustrien med følgende navne ABC, COPP og XYZ. Antag, ABC har 50% vægt i indekset, COPP vægt er 35%, og XYZ har 15% i vægt. Derfor, for at oprette kobber ETF sporing indekset, vil hver $ 100 US dollar (USD) i kapital bruges til at købe aktier fra de nævnte selskaber efter deres indeks vægten – $ 50 USD vil blive tildelt til lagre fra ABC, $ 35 USD til COPP, og endelig $ 15 USD til XYZ.

I ovenstående eksempel, kan en investor drage nytte af resultaterne af de tre virksomheder gennem en enkelt del af ETF. Desuden er kobber ETF’er dedikeret til kobber-markedet, så de er skabt til at udnytte dette marked på mange måder, på en global skala. For eksempel er nogle ETF’er designet til at spore og afspejler kobber pris. Der er også kobber-backed ETF’er, der, som navnet antyder, er bakket op af fysiske kobber. Den rejste kapital for disse kobber-backed ETF’er bruges typisk til at købe metal og opbevar det i hvælvinger og / eller aktivt handels det.

Desuden ETF’er generelt er let tilgængelige for enhver investor, uanset størrelsen af ​​hans eller hendes økonomiske ressourcer. Af netop denne grund, er de blevet meget populært at den gennemsnitlige investor, som han eller hun kan få adgang til dette marked uden for meget besvær. Især en kobber ETF, som det bakkes op af fysiske metal, er ideelt for de investorer, der kan lide at investere i kobber, men ikke ønsker at beskæftige sig med den fysiske opbevaring af metal, da det kan være besværlig.

Hvad er Insolvens?
Hvordan laver jeg gode investeringer?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?
Hvad er et åbent element?
Hvad er et barn Endowment?
Hvordan vælger jeg den bedste Wealth Management Service?
Hvad er operationel leasing?
Hvad er en fælles selvangivelse?
Hvad er en regnskabsmæssig post?
Hvad er et syn udkast til?

Leave a Reply

trade online